Відбулося перше результативне засідання спецради по захисту дисертаційних робіт за спеціальністю 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти

13 березня 2015 року

     12 березня на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.004.18 під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка успішно пройшли прилюдні захисти двох дисертацій на здобуття кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти.

    

     Найдьонова Алла Володимирівна представила дисертаційне дослідження «Професійна підготовка економістів аграрного профілю в університетах Великої Британії» (науковий керівник – д.пед.н., професор, завідувач кафедри іноземної філології і перекладу Амеліна С.М.), а Климчук Світлана Володимирівна«Формування професійного мовлення майбутніх соціальних педагогів у процесі фахової підготовки» (науковий керівник – д.пед.н., доцент, доцент кафедри педагогіки Кручек В.А.).

    

 

    Неабияке зацікавлення у членів спеціалізованої вченої ради викликали результати дослідження Найдьоновою А.В. британського досвіду підготовки економістів для сільського господарства та рекомендації щодо впровадження позитивних ідей навчальних закладів Великої Британії у процес підготовки зазначених фахівців у вітчизняних університетах. Голова ради Ніколаєнко С.М. звернув увагу науковців на широкий спектр дисциплін аграрного спрямування, які вивчаються майбутніми економістами у Великій Британії.

     Предметом дисертаційного дослідження Климчук С.В. були педагогічні умови формування професійного мовлення майбутніх соціальних педагогів у процесі фахової підготовки, що є актуальним у нинішній ситуації у країні, коли значно зростає кількість людей, які потребують підтримки соціальних педагогів.
     У ході плідних наукових дискусій було акцентовано на здобутках дисертантів та висловлено побажання для врахування їх у майбутніх наукових пошуках.

   

    

    


 

     Вітаємо Найдьонову Аллу Володимирівну і Климчук Світлану Володимирівну

із захистом кандидатських дисертацій

і бажаємо їм успіхів у подальшій науковій діяльності!

Світлана Амеліна,

заступник голови спецради
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook