Чоловіча студентська збірна НУБіП України з волейболу вийшла до наступного етапу Кубку України

18 жовтня 2023 року
  Відбувся перший груповий етап Кубку України з волейболу. Збірна НУБіП України змагалася в групі «Г».

  З 13 по 15 жовтня у спортивній залі НУБіП України відбулися три гри. 13 жовтня наша збірна зустрілася з командою «Вінницька ОСДЮСШ-ШВСМ» і впевнено перемогла суперника з рахунком 3:0
  Наступного дня відбулася гра між збірною НУБіП України і командою «Донеччина-КДЮСШ № 1». І знову перемога – 3:0, не зважаючи на надпотужну гру суперників на блоці, надшвидкі подачі, відважні стрибки ліберо, передачі пасуючого. Наші хлопці перемогли у тактичних напрацюваннях і розібрали гру суперника на шматочки.
 
  У заключній грі наші збірники помірялися силами із ВК «Ірпінь». Ірпінська команда була налаштована на перемогу, адже також виграла дві гри. Тож доля першого місця у групі вирішувалася саме в цьому матчі. Суперники нав’язали нашим хлопцям ціпкий волейбол, особливо у першій і четвертій партії. Наші збірники виграли другу і третю партію, але різниця очок у всіх партіях була мінімальною. Вирішальною виявилася п’ята партія. Напруга була шаленою, то одна команда виривалася вперед, то інша. Але за рахунку 10:12, тренер нашої команди взяв тайм-аут, зробив деякі тактичні заміни, які виявилися успішними, і впевнена перемога – 15:11. Отже, наша збірна вийшла до наступного етапу Кубку України з волейболу.
 

Вітаємо збірну НУБіП України з волейболу із вдалим початком сезону!

 
 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook