Тренінг «Точне землеробство, як інноваційний метод ведення сільськогосподарського бізнесу, шляхом використання новітніх технологій»

28 вересня 2023 року
м. Київ

 

28 вересня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка прийняли участь в роботі тренінгу «Точне землеробство, як інноваційний метод ведення сільськогосподарського бізнесу, шляхом використання новітніх технологій».

Зі вступним словом виступив Сергій Татусяк, президент ГС «Міжнародний сільськогосподарський кластер «Дністер» та Валентина Кирилюк, заступник директора Департаменту агропромислового розвитку Вінницької ОВА.

Основний акцент здійснено на презентацію господарства «Флора А.А.»:

- Шлях до точного землеробства.

- Використання сучасних технологій точного землеробства в сільському господарстві. 20% технологій, які приносять 80% результату.

- Економіка впровадження точного землеробства на прикладі одного сезону.

Захід організований ГС «Міжнародний сільськогосподарський кластер «Дністер» в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства.

 

Іван Роговський

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook