Агробіологічний факультет – переможець змагань першокурсників з тенісу настільного

23 вересня 2023, 19:37
20 вересня до Міжнародного дня фізичної культури і спорту в НУБіП України були проведені змагання першокурсників з тенісу настільного.
  З привітальним словом до студентів звернувся ректор нашого університету Станіслав Ніколаєнко. Він поздоровив учасників зі святом, побажав міцного здоров’я, наголосив на важливості занять фізичною культурою і спортом, розповів, що в НУБіП України приділяється багато уваги спортивним заходам і фізичному вихованню, що наші студенти досягають значного успіху на змаганнях національного і міжнародного рівнів, і за результатами ХVІІІ Універсіади України, стали бронзовими призерами серед ЗВО 3-ї категорії. Ректор побажав всім учасникам успіху, чесної боротьби і перемоги найсильнішим.
 
  Змагання першокурсників з тенісу настільного тривали два дні. Було заявлено 89 учасників з 16-ти факультетів та ННІ нашого університету. Студенти змагалися за олімпійською системою до двох поразок. Від агробіологічного факультету команду представляли і студенти спеціальності "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство" - Данило Яременко та Андрій Покричук.
  За результатами змагань студенти агробіологічного факультету стали переможцями!!!
Вітаємо наших першокурсників з перемогою і бажаємо подальших перемог!!!
 
 
За матеріалами замітки Миколи КОСТЕНКА,
завідувача кафедри фізичного виховання

    

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook