День кар'єри

5 березня 2015 року

 Людина з чіткою метою пройде навіть по найважчій дорозі.
Томас Карлейль

3 березня 2015 року у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» відбулась зустріч студентів IV і V курсів спеціальностей «Економіка підприємства», «Облік і аудит» з випускниками нашого інституту, які вже встигли зробити успішну кар’єру. Тема зустрічі: «Трудова кар’єра: планування та реалізація».
У гості до студентів завітали: Корнелюк Роман – керуючий Бережанським відділенням ПАТ «Приватбанк»; Замороз Петро – бухгалтер ПОП «Урманське»; Липна Ольга – головний спеціаліст з питань бухгалтерського та кадрового обліку Бережанської РДА; Шевчишин Марія – науковий співробітник відділу економіки і політики аграрних перетворень державної установи «Інститут економіки та прогнозування НАН України»; Дутка Уляна – викладач економічних дисциплін «Бережанського агротехнічного коледжу»; Кузів Роман – старший касир Ощадбанку, Плонка Юля – провідний економіст Ощадбанку; Христенко Галина – завідувач кафедри економіки підприємства. Спеціалісти, які досягли успіху, поділилися власним досвідом планування та реалізації кар’єрного росту.
Виступаючі наголосили, що у процесі управління своєю кар’єрою працівник має пам’ятати такі основні правила:
 не витрачати час на роботу з безперспективним та безініціативним керівником;
 розвивати свої знання, вміння, навички;
 готуватись до здобуття посади, яка стане вакантною;
 підтримувати контакти з людьми, що можуть сприяти кар'єрі;
 планувати день, тиждень;
 бути готовим до змін у всьому та вміти оцінити ці зміни;
 пам'ятати, що рішення з приводу власної кар'єри завжди є компромісом між бажаннями та реальністю, між своїми інтересами та інтересами організації;
 пам'ятати про зовнішній ринок праці та розглядати підприємство як внутрішній ринок праці.
Студентська аудиторія з великим захопленням слухала гостей, майбутні випускники давно хотіли зустрітися з успішними спеціалістами для того, щоб дізнатися в них секрети успіху й кар’єрного росту. Проведений захід залишив у молоді приємні враження та став хорошим досвідом і оптимістичною настановою на майбутнє.


О.Б. Шумінська, керівник відділу
працевлаштування студентів і випускників та профорієнтаційної роботи


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook