Працевлаштування та кар'єра в аграрній сфері

25 лютого 2015 року

 25 лютого з ініціативи студентської організації факультету аграрного менеджменту за підтримки деканату цього ж факультету спільно із міжнародною компанією Монсанто відбувся тренінг «Працевлаштування та кар'єра в аграрній сфері». Аудиторія, в якій проводився захід була вщерть заповненою студентами університету. 

 
І це не дивно. Адже кожного із них турбують запитання, як і де знайти гідну роботу після закінчення вишу?  Відповіді на них під час цього навчального тренінгу надали представники з відбору персоналу Монсанто - Богдана Куць, Ганна Ковальчук та Олексій Рудик. Вони кваліфіковано розповіли слухачам про те, як здійснюється процес пошуку роботи та дали практичні поради щодо проходження співбесіди. Крім того, йшлося про  правила складання резюме.  
 
Серед них доповідачка виокремила п’ять основних –  стислість, дизайн, грамотність, конкретність та достовірність. Звичайно, що загал цікавили вимоги до претендентів на вакантні посади в Монсанто. Для цього, за словами Олексія Рудика, потрібні бажання, ініціатива, знання та комунікативні навички.  Оскільки компанія є світовим лідером біотехнології рослин, знання технологічної складової всіх виробничих процесів є важливою.  Підтвердження цьому те, що 90% фахівців, котрі працюють у Монсанто, мають аграрну освіту.
 
 
В процесі жвавого обговорення заступник декана факультету аграрного менеджменту Олександр Новак підняв питання переліку дисциплін, що мають опанувати під час навчання в університеті майбутні менеджери та маркетологи.  У відповідь на це представники компанії зазначили: нехтувати технічними дисциплінами не можна. На їх переконання, випускники, які хочуть працювати в Монсанто, повинні також добре засвоїти і психологію маркетингу.
 
Ольга Наконечна
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook