Майбутній землевпорядник Іван Андреєв: шлях до мрії через НУБіП

27 липня 2023 року
  Іван Андрєєв – випускник ліцею "Свобода", що в місті Знам'янка Кіровоградської області. Юнак обрав своїм життєвим шляхом землеустрій та геодезію, в яких він бачить не тільки професію, а й свою місію. Цей напрям ліцеїст визначив не випадково: інтерес до точних вимірювань та виваженого проектування в нього вкладали з малку батьки, що давно працюють в цій галузі. Мрія Івана – успішно вступити до НУБіП України на факультет землевпорядкування та отримати диплом кваліфікованого інженера-землевпорядника.

  • Іване, що дає на ринку праці вища освіта?

— Без сучасної вищої освіти навряд чи можна стати кваліфікованим спеціалістом. Я хочу стати інженером-землевпорядником, а таку складну інженерну професію, що потребує роботи із високоточним обладнанням, спеціалізованими програмами можна опанувати лише в університеті. Я хочу навчитися вирішувати складні професійні завдання, які будуть затребувані після вступу України у ЄС, та продовжити сімейну справу інженерів-землевпорядників.

  • Так, чому ж саме НУБіП?

— По-перше, це найбільший природничий університет України, розташований у столиці. По-друге, факультет землевпорядкування відомий своїми випускниками та високим рівнем навчання, що підтверджують різні рейтинги. Думаю, тут я зможу реалізувати свій потенціал та стати гарним фахівцем з геодезії та землеустрою.

  • Які маєте ще вподобання, як проводите вільний час?

— У вільний час займаюся плаванням в різних стилях та на швидкість. І спорт для мене завжди не просто хобі, а чудовий спосіб самовдосконалення і самореалізації. Це дозволяє підтримувати себе у чудовій фізичній формі. Планую брати участь у спортивних гуртках та змаганнях, що проходять НУБіП.

  • Ми впевнені, що з таким запалом та відданістю професії, Іван Андреєв зможе досягти своєї мети. Успіхів тобі, Іване! Нехай твій шлях буде яскравим і наповненим новими знаннями, досягненнями та відкриттями!

Розмову вела Людмила Гунько,
доцент кафедри землевпорядного проектування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook