Вступна кампанія 2023: цікаві і амбітні молоді люди подають документи до НУБіП

27 липня 2023 року
  Вже другий тиждень триває прийом документів і у приймальній комісії НУБіП можна зустріти багато цікавих і амбітних молодих людей.

  Наприклад, киянка Олександра Лінова, яка подала документи на спеціальність «Готельно-ресторанна справа». Дівчина хоче здобути якісні фахові знання, аби краще організувати свій бізнес: планує відкрити кав’ярню, щоб згодом розширитися до бару, а далі – і до ресторану. І я не помилилася – саме планує, а не мріє. Бо вже й приміщення підшукує.

  Я навчалася в Польщі, і підпрацьовувала в барі, там мені і прийшла ідея відкрити свій, але вдома – у Києві. Щось запозичила з побаченого, щось своє. Основна ідея розпочати з кав’ярні, де варитимуть різні види кави – на будь-який смак. А далі вже розширятися. Зрозуміло, знань недостатньо, ось і прийшла до університету. Планую розпочинати свою справу паралельно з навчанням. Думаю, так буде найефективніше.
  Ще одна киянка – Ілона Шутовська – якраз подавала пакет документів на «Облік і аудит».

  Це перспективна професія, адже сьогодні відрилося багато аудиторських фірм, які пропонують свої послуги із супроводу бізнесу, наводить свої аргументи вона. Я ж до всього гарно знаю англійську, яку вивчала з 1-го класу, тож хотіла б попрацювати і у великих міжнародних компаніях. Для цього потрібні якісні знання і диплом університету, який входить до топ українських вишів. НУБіП же відповідає обом цим критеріям. Тому я тут.
  Аліна Майчук і Вікторія Маркіна приїхали зі Звенигородки. Дівчата – подруги і однокласниці, мають багато спільного і навіть схожі між собою, тому їх часто приймають за сестер. І фах обрали однаковий – подали документи на спеціальність «Підприємництво та торгівля».

  Адже, погодьтеся, круто ж зробити кар’єру бізнес-аналітика біржової діяльності? От ми й спробуємо, коментують всій вибір подруги. Можливо, згодом зробимо ще один важливий крок разом – відкриємо власну справу. Чому ні?
  А ось Андрій Русланов на постійній основі живе в США, працює в сфері ветеринарної медицини – асистентом у ветеринарній клініці. Вирішив, що пора здобути вищу освіту, але тільки українську. І подав документи до НУБіП на відповідну спеціальність – «Ветеринарна медицина».

  Переконаний: здобуду тут якісні знання, які впевнено підтверджу в США і отримаю відповідну ліцензію, адже практикувати планую продовжити за кордоном, говорить він.

  Ось такі сьогодні неординарні особистості трапилися мені в приймальній комісії. Надихає, коли бачиш, яка прекрасна у нас молодь і радує, що обирає вона НУБіП.

 

Ірина Кушніренко
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook