Економічний факультет запросив на навчання випускників столичного ліцею «Голосіївський» №241

24 червня 2023 року
  22 червня 2023 року, в межах профорієнтаційних заходів, відбулася зустріч декана економічного факультету Анатолія Діброви з випускниками ліцею №241 «Голосіївський». Зустріч відбулася в актовому залі ліцею, на якій також був присутній заступник декана Віталій Нагорний, який у 2003 році успішно закінчив цей ліцей.

  Анатолій Діброва від імені професорсько-викладацького складу та студентів економічного факультету університету привітав випускників ліцею із завершенням навчання. Позаду залишилися шкільні роки, попереду настає справжнє доросле життя, непросте, з багатьма перешкодами і труднощами. І на цьому шляху важливо зробити правильний вибір майбутнього фаху та навчального закладу.

  За домовленістю між навчальними закладами, випускники ліцею отримають атестати про середню освіту 24 червня 2023 року. Анатолій Діброва розповів про останні рейтинг університетів, де НУБіП ввійшов у десятку найкращих у країні, а також про переваги навчання в нашій альма-матір.

  У цікавій та змістовній доповіді Анатолій Дмитрович ознайомив також з переліком спеціальностей, які можна здобути в нашому закладі освіти. Він окреслив місце фахівців економічного профілю в сучасному динамічному світі, кон’юнктурність даних спеціальностей та відмітив особливості навчання за освітніми програмами, які є в межах спеціальностей. Також декан наголосив на традиціях та досвіді підготовки висококваліфікованих спеціалістів для різних галузей економіки країни. Навчаючись на економічному факультеті майбутні абітурієнти мають змогу отримати не просто фах, а ґрунтовну професійну підготовку та широкі можливості для реалізації творчих і наукових талантів.

  Загалом проведений захід викликав зацікавленість у молоді і вселяє надію, що присутні випускники загальноосвітніх навчальних закладів поповнять ряди студентства нашого економічного факультету.

 

Олег Криворот,
заступник декана економічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook