Незламний Херсон: делегація НУБіП України передала благодійну допомогу

23 червня 2023 року
  Нещодавно на сайті Університету був опублікований лист-звернення заступника голови Херсонської МВА з приводу допомоги мешканцям постраждалої Херсонщини через підрив Каховської ГЕС. Отож 22 червня делегація НУБіП України відвідала місто Херсон. Мета поїздки – передача зібраної студентами, співробітниками, педагогічними і науково-педагогічними працівниками, колективами відокремлених структурних підрозділів Університету гуманітарної допомоги.

  Відповідно до доручення ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка 22 червня делегація Університету у складі  проектора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Кваші, директора студентського містечка Сергія Стецюка, директора ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Сергія Михнюка, доцента кафедри статистики та економічного аналізу, бухгалтера благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020» Михайла Гузя вирушила у відповідальний рейс – передачу благодійної допомоги жителям незламної Херсонщини. Професіонали водії Віталій Король та Віктор Тетерук забезпечили вчасну доставку вантажу до місця призначення.

  Зустрічали представників Університету Антон Єфанов, заступник голови Херсонської МВА, Наталія Краска, координатор Херсонської МВА з питань гуманітарної допомоги та Анатолій Павлов, заступник директора МКП Херсонський водоканал.
  На прохання Херсонської міської військової адміністрації було передано мотопомпи, акумуляторні прожектори, набори посуду, набори постільної білизни, ковдри, матраци, подушки загальною вартістю 316,0 тис. грн. Також для підтримки належного функціонування МКП Херсонський водоканал отримав від НУБіП України трансформатори різної потужності та лічильники на суму 170,5 тис. грн. МКП Херсонський водоканал просив придбати гідростатичні зонди для каналізацій та бочкові насоси, але даних пристроїв немає в Україні і ми чекаємо на їх доставку з-за кордону. Після отримання вони будуть передані безпосередньо замовнику.
  Зібрані студентами та колективами Університету продуктові набори, одяг, взуття, воду делегація передала до шелтерів Херсонської МВА, в яких мешкають жителі підтоплених територій внаслідок підриву Каховської ГЕС.

  Така ініціатива є частиною постійної соціальної відповідальності Університету та демонструє підтримку співвітчизників у часи випробувань. Так, Антон Єфанов, Наталія Краска та Анатолій Павлов висловили щиру подяку студентам, співробітникам, педагогічним і науково-педагогічним працівникам Університету, а також колективам відокремлених структурних підрозділів НУБіП України за емпатію та підтримку, оскільки сьогодні вкрай важливо відчувати дружнє плече.
  Навіть під час комунікацій із соціальними працівниками і волонтерами, які допомагали у розвантаженні вантажу, відчувалося наскільки важливою і необхідною для них є ця допомога.
  У свою чергу висловлюємо щиру подяку ректору НУБіП України Станіславу Ніколаєнку, керівнику групи з передачі благодійної допомоги, проректору з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергію Кваші, проректору з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерію Іщенку, ректорату Університету, начальнику господарського відділу Василю Галінському та заступнику директора студентського містечка Максиму Лазаріді з групою студентів, які забезпечили укомплектування і завантаження благодійної допомоги, всьому колективу Університету та відокремлених структурних підрозділів НУБіП України.


Слава Колективу НУБіП України!
Слава Збройним Силам України!
Слава Україні!
Разом – непереможні!

 

Сергій Михнюк,
директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook