ПІДСУМКИ ТИЖНЯ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКИ ТА СИСТЕМ АВТОМАТИЗАЦІЇ

26 травня 2023 року
       З 22 по 26 травня у Ніжинському фаховому коледжі НУБіП України проводився Тиждень циклової комісії електроенергетики та систем автоматизації, у рамках якого викладачі, які забезпечують фахову підготовку майбутніх спеціалістів цієї галузі, організовували і проводили різноманітні заходи. У процесі нашої плідної роботи живуть щастя пізнання, радість спілкування, атмосфера творчості, єдність студента і викладача.
       Напевно, важко знайти більш важливі галузі, ніж енергетична та автоматична. Від них залежить світло та тепло в наших оселях, стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв’язку та соціальної сфери. Саме це робить професії енергетика та автоматчика одними з найнеобхідніших та найпрестижніших.
       Тиждень циклової комісії – це своєрідний звіт про роботу викладачів та студентів, можливість продемонструвати досягнення та творчі здобутки. Його проведення сприяє активізації діяльності викладачів, підвищенню ефективності освітньої роботи серед студентів.
       В кінці тижня було підведено підсумки, в обговоренні яких брали участь завідувач відділення технічно-енергетичних систем та засобів автоматизації Олександр Ландик та усі члени циклової комісії. Протягом тижня під час участі в найрізноманітніших заходах гравці команд-учасників мали нагоду проявити неабиякий запал у нелегкому інтелектуальному та практичному бою, але переможець, як завжди, тільки один…
       Отже, за підсумками усіх конкурсів, інтелектуальних ігор та майстер-класів перемогу здобула команда «Світлодіодіки», кожен учасник якої отримав сертифікат на 20 балів, ІІ місце посіла команда «380» – кожен отримав сертифікат на 15 балів, ІІІ місце зайняла команда «Заземлення» – кожен отримав сертифікат на 10 балів. Учасники команди «220» отримали за участь сертифікати на 5 балів.

       Щиро дякуємо викладачам, студентам і запрошеним фахівцям, завдяки зусиллям яких відбувся згуртований, неймовірно цікавий, пізнавальний та емоційний Тижден!
 
Наталія Соломко,
 голова циклової комісії електроенергетики
та систем автоматизації
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook