Проведено єдиний державний кваліфікаційний іспит (ЄДКІ) за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

1 червня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 01.03.2023 р. № 226 «Про затвердження графіку проведення єдиного державного кваліфікаційного іспиту на другому (магістерському) рівні вищої освіти у 2023 році» 31 травня 2023 р. в НУБіП України було проведено єдиний державний кваліфікаційний іспит (ЄДКІ) за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти шостого року навчання, які успішно виконали індивідуальний навчальний план підготовки здобувача за освітньо-професійними програмами «Ветеринарна медицина» і «Ветеринарна, гігієна санітарія і експертиза».

 

   Для проведення ЄДКІ було підготовлено 10 комп’ютерних аудиторій, обладнаних згідно технічними вимогами, які розташувались в навчальних корпусах № 12, 10, 15. Факультет ветеринарної медицини висловлює щиру подяку деканам економічного факультету Анатолію Діброві та факультету інформаційних технологій і комунікацій – Олені Глазуновій за допомогу у виділені для проходження здобувачами ЄДКІ комп’ютерних аудиторій. Окрім, цього, були визначені відповідальні особи від факультетів, які відповідали за організаційну та технічну підтримку у кожній аудиторії.

 

   Тестування здобувачів тривало 120 хв, упродовж яких вони мали відповісти на 100 тестових ситуаційних завдань у форматі вибору однієї правильної відповіді із запропонованих чотирьох.

 

   Окрему подяку висловлюємо ректорові нашого університету Станіславу Ніколаєнку, проректору з науково-педагогічної роботи Василю Шинкаруку, всьому навчальному відділу та інформаційно-обчислювального центру за сприяння в організації і проведення на високому рівні єдиного державного кваліфікаційного іспиту

   То ж, побажаємо нашим здобувачам дочекатись успішних результатів здачі ЄДКІ, які дозволять їм отримати довгоочікуваний диплом лікаря ветеринарної медицини!

Юрій Жук,
заступник декана факультету ветеринарної медицини
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook