Викладачі агробіологічного факультету переможці військово-спортивного змагання «Снайпер-викладач НУБіП України»

25 травня 2023 року

Відповідно до Програми заходів з відзначення 125-ї річниці НУБіП України 23 травня поточного року у стрілецькому тирі кафедри військової підготовки НУБіП України відбулося військово-спортивне змагання «Снайпер-викладач НУБіП України» серед науково-педагогічних працівників університету.

У змаганнях прийняли участь команди (по два чоловіка та одна жінка) науково-педагогічних працівників навчально-наукових інститутів та факультетів університету. Агробіологічний факультет представляли доценти Іванна Гаврись (кафедра овочівництва і закритого грунту), Володимир Войцехівський (кафедра технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика) та Анатолій Юник (кафедра рослинництва).

 

Згідно умов змагань стрільба з малокаліберних гвинтівок велась по спортивних мішенях, що встановлені на висоті очей того, хто стріляє, дальність до цілі 25 м., кількість набоїв 8 шт. на кожного учасника (3 пробних + 5 залікових), час на стрільбу необмежений, положення для стрільби лежачи з упору. Максимальну кількість очок, що міг набрати кожен учасник – 50.

В напруженій боротьбі визначилися переможці як в особистих так і командних змагання та місця кожної команди.

В командному заліку:

Перше місце – агробіологічний факультет – 134 очка;

Друге місце – ННІ лісового і садово-паркового господарства – 120 очків;

Трете місце – факультет землевпорядкування – 111 очок.

В особистому заліку перше місце серед НПП (жінок) – 43 очка – Іванна Гаврись, доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту.

 

Вітаємо переможців!!!

Разом – до перемоги!!!

Дякуємо ЗСУ!!!

 

Віра Кутовенко, доцент

кафедри овочівництва і закритого грунту 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook