Ректорат: літня екзаменаційна сесія та 125-років alma mater

22 травня 2023 року

 

 

22 травня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Тиждень присвячений завершенню навчального року, екзаменаційній сесії, відзначенню 125-річчя університету.

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на реалізації плану підготовки до відзначення 125-річчя університету.

 

  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про результати ХІІ «Фестивалю студентської науки - 2023», завершальні завдання щодо підготовки конференції, патентну активність та використання коштів на виконання наукової діяльності. В НДГ заплановано внесення засобів захисту рослин на посівах озимої пшениці та ярого ячменю. В УЛЯБ АПК продовжуються роботи з підготовки наукових проєктів для реалізації в 2023-2028 рр., також проводяться планові дослідження, в т.ч. виконання комерційних замовлень.

 

  Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про порядок ведення нагородження, засідання вченої ради-Урочистої Академії.

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський зупинився на завершенні Олімпіади для вступу – 2056 вступників взяли участь, переможці отримають додаткові бали до сертифікату НМТ, ним вже розсилаються сертифікати. Триває реєстрація вступників до магістратури на складання ЄВІ та ЄФВВ.
  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про перебіг конкурсу на заміщення вакантних посад доцентів кафедр.

 

  Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька повідомила про виплату всіх стипендій, заробітної плати за першу половину місяця та нагадала про необхідність сплати за навчання за І семестр наступного навчального року.
  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про участь науково-педагогічних працівників в міжнародних стажуваннях та підвищенні кваліфікації, продовження курсів мовної підготовки іноземців, підготовку до зустрічі іноземних учасників міжнародної наукової конференції та Урочистої Академії.

  Радник ректора Дмитро Войтюк повідомив про участь в науково-практичній конференції, присвяченій раціональному використанню енергоресурсів в механіці.
  Проректор з навчально-науково-виробничої роботи та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про благоустрій території та завершення облаштування об’єктів, реконструкції Алеї слави.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук закцентував на перебігу літньої екзаменаційної сесії, постерній конференції магістрів другого року навчання. Як зазначив ректор Станіслав Ніколаєнко, під час приймання іспитів недопустимими є будь-які втручання, прояви нестатутних відносин. Він доручив кожному декану факультету та директору ННІ особисто контролювати перебіг літньої екзаменаційної сесії. 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – розробити проєкт наказу про науково-освітні центри із залученням до практичного навчання викладачів, внести кадрові пропозиції по Рівненському фаховому коледжуСергію Кваші – підтримувати лад в гуртожитках. Вадиму Ткачуку – забезпечити прийом іноземців, розробити проєкт положення про надання позик навчально-дослідним господарства з накладанням зобов’язань, активізувати сплату за навчання. Оксані Барановській, Андрію Бові – внести пропозиції щодо положення про президію вченої ради. Валерію Іщенку – контролювати забезпечення укриттів всім необхідним, спланувати візит до спортивно-оздоровчого табору «Академічний».

 

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook