ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ КОНКУРС «СВІТ НАВКОЛО НАС»

22 травня 2023 року

 

119 травня 2023 року відбувся  інтелектуальний конкурс «Світ навколо нас», який організувала і провела викладачка циклової комісії спеціальних економічних дисциплін Рудник В.І. В інтелектуальній битві зійшлися здобувачі освіти групи А-11М (Акуліч Дмитро, Дуда Віктор, Гавдида Максим)  і  групи М-11М (Смолянський Тарас, Плонський Назар, Савка Богдан).

2У ході конкурсу учасники продемонстрували знання з широкого кола питань, загальну ерудицію, миттєву концентрацію думок, логічне  мислення і вміння працювати в команді. Цікаві і неординарні завдання викликали жваві емоції при обговоренні.

3456

Вболівальники активно підтримували свої команди, заробляючи для них додаткові бали.

7

За підрахунками результатів конкурсів та їх чесністю слідкували справедливі і непідкупні судді Шачко Артем і Сенчик Роман.

8

Дух змагальності, адреналін та драйв панували серед команд-учасниць протягом усього конкурсу. Кожна із команд на високому рівні продемонструвала своє оперативне мислення, інтелектуальний підхід до вирішення запропонованих завдань.

У непростій боротьбі команди по черзі випереджали одна одну, проте, за підрахунками фінального раунду обидві набрали однакову кількість балів. Як сказали хлопці: «Перемогла дружба».

9

Щиро вітаємо усіх учасників  інтелектуального змагання та бажаємо нових перемог та звершень у пізнанні цікавого та незвіданого!

 

Уляна ДУДКА,
викладачка спеціальних економічних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook