Об'єднані освітнім простором Чернігівщини

21 квітня 2023 року

Колектив ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової НУБіП України» продовжує переймати досвід і сучасні освітні тренди закладів фахової передвищої освіти в прагненні об'єднати зусилля задля розвитку освіти Чернігівщини.

  

20 квітня 2023 року делегація викладачів циклової комісії загальноосвітніх дисциплін ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової НУБіП України» на чолі заступником директора з навчально-виховної роботи Юлією Петренко та головою циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Наталією Суліменко відвідали Прилуцький гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Івана Ф ранка з метою обміну досвіду щодо  особливостей освітнього процесу і забезпечення якості освітньої діяльності в умовах воєнного стану.

  

В процесі спілкування і ознайомлення з професійними традиціями та здобутками колективу коледжу, освітньою, спортивною діяльностю викладачів й здобувачів освіти, делегація відзначила, що фахова діяльність Прилуцького гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені Івана Франка відповідає сучасним трендам сьогодення.

   

Якісна професійна комунікація та плідна співпраця між коледжами стане чудовою мотивацією для спільного розвитку закладів і підвищення освітньої діяльності зокрема.

Щиро дякуємо колективу Прилуцького гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені Івана Франка та в.о. директора коледжу Оксані Мельничук за цікаву, змістовну та плідну роботу протягом дня, обмін професійними та педагогічними здобутками.

Разом тримаємо освітній фронт Чернігівщини!

 

 

Юлія Петренко, заступник директора

з навчально-виховної  робот

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook