Студентський науковий гурток "Моделювання і 3D-друк"

 

 

Назва гуртка: «Моделювання і 3D-друк»

Наукова спрямованість гуртка

Технології 3D не стоять на місці, і, якщо фільми у форматі 3D вже давно увійшли в наше життя, то 3D-друк стане масовим явищем вже завтра. А сьогодні друк 3D-моделі на 3D-принтері став обов'язковою складовою сучасного виробничого процесу.
3-D принтери і друк 
3D-друком називають створення об'ємного і деталізованого виробу за заданою графічною формою, в результаті перетворення тривимірного графічного зображення в реальний фізичний об'єкт. 3D-виріб формується методом пошарового «нарощування» монолітного об'єкту або створення окремих деталей збірного об'єкту. Об'ємну модель майбутнього виробу можна отримати за допомогою 3D-сканера або шляхом створення 3D-форми − дизайнером-конструктором.
 
Основною метою діяльності гуртка є реалізація наукового і творчого потенціалу студентів у галузі моделювання та проектування, розробки і впровадження методів і програмних засобів 3D-сканування або створення 3D-форми для прикладних галузей суспільства та природокористування, дослідження впливу ІТ на процеси розробки нових пристроїв та інструментів, залучення студентів до діяльності дизайнера-конструктора, до проблематики, яка виходить за межі навчальних програм дисциплін, що вивчаються.
 

Керівник гуртка: Панкратьєв Віктор Олександрович, ст. викладач кафедри комп'ютерних наук

 
 
Панкратьєв Віктор Олександрович
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook