ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ПІДГАЄЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

5 квітня 2023 року

 

105 квітня викладачі циклової комісії гуманітарних дисциплін ВСП "Бережанський фаховий коледж НУБІП України"  Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ, Василь ЛЕЩУК та Віталій СКАСКІВ провели профорієнтаційну роботу з учнями загальноосвітніх навчальних закладів у Підгаєцькій територіальній громаді. 

Надзвичайно цікаві та корисні зустрічі відбулися з дев'ятикласниками Білокриницької ЗОШ І-ІІ ступенів, Угринівської ЗОШ І -ІІ ступенів, Сільцівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Мужилівської ЗОШ І-ІІ ступенів та випускниками та дев'ятикласниками Підгаєцької ЗОШ І-ІІ ступенів.

234567

В робочому процесі вдалося провести роботу з великою кількістю учнів. Зокрема варто відзначити про високий авторитет та потужну репутацію нашого коледжу у селах вищевказаної громади, популярність серед абітурієнтів та неймовірно приємні відгуки, які залишали та висловлювали робочій групі викладачів учні та місцеві жителі.

Попри усі виклики сучасності наш університет та коледж впевнено несуть високу марку якості освіти серед обітурієнтів, адже освіта творить націю, а нація здобуває перемогу.

Віталій Скасків,
викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook