ВІДБУЛОСЬ ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ НАУКОВОГО ГУРТКА КАФЕДРИ ХІРУРГІЇ І ПАТОФІЗІОЛОГІЇ ІМЕНІ АКАДЕМІКА І. О. ПОВАЖЕНКА

30 березня 2023, 14:40
ФВМ НУБіП України

   29 березня 2023 року за ініціативи наукового керівника "Патофізіології та імунології тварин" факультету ветеринарної медицини старшого викладача кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка Бокотька Романа Романовича, проведено засідання студентського наукового гуртка з організаційних питань та наукової тематики, щодо проведення подальших наукових досліджень.

   Обговорили також розпорядження №5 від 14 березня 2023 року на виконання наказу ректора НУБіП України №201 від 13.03.2023 року «Про проведення першого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022 – 2023 н. р.» на підставі відповідного листа державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 30.01.2023 року №21/08 -118 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022-2023 навчальному році».

   Після проведення дискусійних розмов, було визначено тему наукової доповіді у першому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, яка відбудеться на базі факультету ветеринарної медицини.

   Далі після обговорення дискусійних питань студентами наукового гуртка кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка був прийнятий проєкт рішення, щодо подальшого затвердження плану й перезатвердження голови та заступника наукового гуртка.
   Домовились, що для систематичної науково-дослідної роботи Гуртка "Патофізіології та імунології тварин" факультету ветеринарної медицини раз на два тижня зустрічатимемось для наукових досліджень і обговорень нагальних питань тематичного характеру, які відіграють важливе значення у науковій діяльності кафедри.
   На теперішній час ведеться профорієнтаційна робота по залученню студентів до гуртка «Патофізіології та імунології тварин».

   Перспективні напрямки подальшої наукової роботи наукового гуртка «Патофізіології та імунології тварин» кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка:

  1. Залучення активних студентів до гуртка;
  2. Забезпечення участі у конференціях усіх студентів-гуртківців;
  3. Обов’язкова публікація матеріалів за результатами роботи студентів-гуртківців;
  4. Пошук нових знать теоретичного і практичного характеру;
  5. Залучення студентів до наукової роботи кафедри.

СЛАВА УКРАЇНІ !!!
ГЕРОЯМ СЛАВА !!!
СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ !!!

Студентка 6 групи 1 курсу:
Вінцик Анна
Керівник наукового гуртка:
Роман Бокотько

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook