Засідання педагогічної ради

30 березня 2023 року

     30 березня 2023 року у в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України відбулося засідання педагогічної ради, яке розпочалося з традиційного вступного слова директора коледжу. Дмитро Андрійович ознайомив колег із порядком денним та підбив підсумки роботи за березень, підкресливши, що в умовах правового режиму воєнного стану всі зусилля колективу коледжу спрямовані саме на забезпечення якості освітніх послуг для студентів.

     Секретар педагогічної ради Наталя Даль проінформувала присутніх про стан виконання рішень попередніх педагогічних рад.

     Заступник директора з навчальної роботи Вікторія Сова доповіла про результати акредитації освітньо-професійних програм «Економіка», «Маркетинг» та ознайомила присутніх із переліком заходів, які необхідно вжити відповідно до рекомендацій експертних комісій до тих критеріїв, до яких були зауваження. Визначено терміни виконання та відповідальних осіб.

      Відповідно до порядку денного засідання педагогічної ради завідувач навчально-методичного кабінету Олена Ковтун ознайомила присутніх із змінами до Положення про систему запобігання та виявлення академічного плагіату в наукових та навчальних працях педагогічних працівників та студентів ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України». Олена Петрівна наголосила на тому, що відповідальність за дотримання цінностей академічної доброчесності є водночас як особистим обов’язком кожного, так і спільною справою колективу коледжу загалом.

     Керівник фізичного виховання Ірина Снісар доповіла про стан роботи з фізичного виховання студентів коледжу. Фізичне виховання у закладі освіти проводиться протягом усього періоду навчання студентів і здійснюється в різноманітних формах, які взаємопов’язані, доповнюють одна одну і являють собою єдиний процес. Діяльність сучасного закладу освіти по збереженню та зміцненню здоров'я молоді лише тоді може вважатися повноцінною та ефективною, якщо в повній мірі, професійно та ефективно в єдиній системі реалізуються здоров'язберігаючі та здоров’яформуючі технології.

 

   Згідно з порядком денним завідувачі відділень Наталія Лісовська, Тетяна Семененко ознайомили членів педагогічної ради з результатами проведення директорських контрольних робіт у березні 2023 року та станом підготовки до НМТ студентів ІІ та випускних курсів. Завідувачі відділень під час виступів зазначили, що в коледжі проводятсься заходи по підготовці студентів до участі у НМТ, а саме, на сайті коледжу розміщені нормативні документи щодо організації та проведення НМТ-2023, викладачами-предметниками і класними керівниками проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед студентів та їх батьків щодо участі у НМТ з метою формування свідомого вибору предметів для проходження тестування. Під час проведення занять і позааудиторних заходів проводиться комп’ютерне тестування з української мови, історії України, англійської мови та математики. З метою якісної підготовки до НМТ у коледжі у 2022/2023 н.р. організовані факультативні заняття з української мови (викладач Оксана Федоровська), математики (викладачі Наталя Даль, Емілія Дібрівна), історії України (викладачі Олена Куракіна, Тетяна Семененко).

 

     Педагогічна рада відбулась у динамічному режимі, було створено атмосферу співпраці та живого спілкування.

    Підбиваючи підсумки, директор висловив подяку всім присутнім за плідну працю та сумлінне виконання своїх обов’язків. Розуміючи, що подальший успіх залежить від зусиль усіх членів колективу, бажання працювати та віри у завтрашній день, Дмитро Андрійович побажав усім присутнім креативних ідей, творчих здобутків, при цьому дбати про власне життя і здоров’я і життя оточуючих.

   За результатами роботи педагогічної ради прийнято ряд рішень, які у подальшому визначатимуть головний вектор роботи та розвитку коледжу.

     Віримо у Збройні Сили та нашу перемогу над ворогом!

Наталя Даль, секретар педагогічної ради

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook