Відбулася відкрита лекція доцента кафедри овочівництва і закритого ґрунту Іванни Гаврись

23 березня 2023 року

22 березня 2023 року відповідно до затвердженого графіку доцентом Іванною Гаврись була проведена відкрита лекція з дисципліни «Квітникарство відкритого і закритого ґрунту» на тему «Вирощування троянди у спорудах закритого ґрунту» для студентів ОС «Магістр» спеціальності 203 Садівництво та виноградарство.

У лекційному матеріалі було висвітлено питання різноманітності груп та форм троянди, способи її розмноження та обрізки. Розкрито особливості вирощування окремих груп троянди у культиваційних спорудах ґрунтовим та гідропонним способами, а також в якості горщечкової культури.

Лекція добре структурована, виклад матеріалу логічний та послідовний. Повністю розкрито зміст кожного питання, а мультимедійна презентація посилила зрозумілість та повноту викладення матеріалу.

Під час обговорення лекції колегами було відмічено доступність та глибину поданого матеріалу. Усі присутні відзначили високий науково-методичний рівень проведення лекції, а також уміння зацікавити студентів та активізувати їхню роботу.

 

Віра Кутовенко,

доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook