Студенти економічного факультету долучаються до волонтерського руху

24 березня 2023 року
  До повномасштабного вторгнення молода студентка-фінансист Катерина Костюк брала участь в заходах щодо збереження довкілля, але з початком війни вона активно долучилася до роботи в гуманітарних центрах, що підтримують постраждалих у війні. В свої 18 років Катерина демонструє стійкість, як і її співвітчизники, які залишилися в Україні.

  12-14 лютого 2023 року до Києва приїхав Дімітрій Монтаніні президент гуманітарної компанії «Van for Life» разом із журналісткою Кароліною Гебхард і фотографом Матіа Поточнік. Катя супроводжувала представників гуманітарної місії та допомагала з перекладом. Іноземні представники гуманітарної компанії відвідали постраждалих працівників заводу в Гостомелі. Наступного дня були в Білій Церкві, де передали всі необхідні речі лікарні, дитячому будинку та центру для ВПО: ліки, генератори, одяг, продуктові набори.

  Катя постійно допомагає Київській обласній раді професійних спілок у різних активностях і продовжуватиме цю роботу і надалі, зокрема наступного тижня буде поїздка у Харків з гуманітарною місією.
  В березні відбулося ще дві поїздки. Перша в м. Балаклія Харківської області, яке було в окупації з 25 лютого по 8 вересня 2022 року. Місцеві жителі поділилися спогадами про жахіття, які вони пережили за цей час, але і сьогодні їх життя складне. Гуманітарна компанія привезла продуктові набори, одяг, дитяче харчування, корм для тварин, ліки та хірургічні набори в лікарню.

  Друга – в Державний навчальний заклад «Ржищівський професійний ліцей», де представники гуманітарної компанії «Van for Life» та Василь Хвостіков, голова Київської обласної ради профспілок передали генератор, теплі речі, ковдри, продукти харчування.

  Саме завдяки таким молодим людям Україна переможе і стане процвітаючою і успішною країною в майбутньому.

 

Студентська організація
економічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook