Кафедра іноземної філології і перекладу: практика – важлива сходинка до професії

20 березня 2023 року
  На кафедрі іноземної філології і перекладу відбулось підведення підсумків проходження виробничої педагогічної практики студентами 4 курсу спеціальності «Філологія (Німецька мова та друга іноземна)», яка проходила в загальноосвітніх школах.

  Під час практики студенти мали змогу спробувати себе у ролі вчителів німецької мови, працюючи зі школярами різного віку. Перед ними відкрилось широке поле майбутньої професійної діяльності й безліч можливостей застосувати набуті теоретичні знання на практиці. Провівши низку позакласних заходів, студенти отримали досвід наставницької роботи.

  За результатами практики була проведена підсумкова зустріч, на якій студенти поділилися своїми враженнями від виробничої педагогічної практики та обговорили методи та прийоми, які вони застосовували в класах. Підсумувавши результати проходження практики, дійшли висновків, що практика пройшла на належному рівні, і всі завдання було виконано відповідно до програми практики. Одностайною була думка про те, що головне – це набутий досвід, розвиток умінь і впевненість у правильності обраної професії.


Анна Монашненко,
доцент кафедри іноземної філології і перекладу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook