Стратегічна сесія Сенату студентської організації НУБіП України

17 березня 2023 року
Навчальний корпус №1

15 березня відбулося перше засідання стратегічної сесії Сенату студентської організації НУБіП України.
Стратегічна сесія – це колективна робота спрямована на спільне формування важливих рішень, цілей та задач для продуктивної роботи Сенату студентської організації.
Стратегічна сесія Сенату студентської організації – важлива подія, яка проводиться з метою розгляду та прийняття стратегічних рішень для покращення діяльності організації та забезпечення її успішного функціонування.
У стратегічній сесії Сенату студентської організації приймали участь представники кожного відділу Сенату, а також ключові представники інших структур організації.

Основною метою стратегічної сесії стало вирішення стратегічних питань, таких як розробка плану дій на наступний рік, встановлення пріоритетів для організації, визначення напрямів розвитку, формування стратегічної місії організації.
Важливою складовою проведення стратегічної сесії стала і підготовка до неї, тому було визначено основні очікування від стратсесії:
- покращити комунікацію між ССО Університету/факультетів/ННІ/СР;
- надати знання та інструменти з командотворення;
- напрацювати спільне бачення діяльності ОСС;
- підняти мотивацію для подальшої діяльності ОСС;
- продуктивно провести час з активом НУБіП України;
- обмінятись досвідом, планами та цілями роботи ОСС.


Одним з головних завдань стратегічної сесії є забезпечення відкритого діалогу між членами Сенату та гостями. Це сприяє збільшенню рівня довіри та співпраці, а також допомагає вирішувати конфліктні ситуації. Саме тому до проведення заходу доєднався Голова Мережі колівінгів для проактивної молоді VILNYYY Георгій Дехтяренко з неймовірно насиченим тренінгом про командотворення!


На стратегічній сесії представники ОСС обговорили, які проекти і програми потрібно запровадити, щоб відповісти на вимоги студентської громадськості та підвищити ефективність ССО. Делегатів очікували різноманітні активності, під час яких всі пропонували найрізноманітніші ідеї для кожного сектору. Кожен сформував думку про справжнього лідера, його якості та необхідні навички. Під час рефлексії всі визначились, що їх підтримує в ОСС та чого їм не вистачає.



Одним з основних результатів стратегічної сесії стане розробка стратегічного плану, який містить чіткі цілі та завдання, які має виконати Сенат.
Загалом, стратегічна сесія стане важливим етапом у розвитку та управлінні студентською організацією, адже вона дозволяє обговорювати та вирішувати важливі питання, розробляти плани на майбутнє та забезпечувати ефективність діяльності організації.

Пресслужба Сенату студентської організації НУБіП України,
Владислава Сільченко,
головна копірайтерка

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook