Засідання старостату академічних груп економічного відділення

9 березня 2023 року

9 березня відбулося засідання старостату економічного відділення за участі завідувача відділення Наталії Лісовської, заступника директора з виховної роботи Наталії Федосєєвої та класних керівників академічних груп.

Старостам було доведено інформацію стосовно відновлення освітнього процесу з 13 березня 2023 року в очному форматі. Завідувачка відділення наголосила, що попри всі труднощі, які виникли під час освітнього процесу в умовах воєнного стану, є можливість повернутися до звичного життя, відновити живе спілкування із однолітками, ділитися своїми думками із класними керівниками та одногрупниками.

У продовження спілкування, заступник директора з виховної роботи Наталія Федосєєва зупинилася на тому, що в коледжі створене безпечне освітнє середовище для здобувачів освіти в умовах воєнного стану, облаштовані укриття та нагадала про дотримання алгоритму дій усіх учасників освітнього процесу під час сигналу «Повітряна тривога». Старости академічних груп та класні керівники були поінформовані про порядок поселення в гуртожиток перед початком очного навчання.

Завідувач відділення доручила класним керівникам наголосити здобувачам освіти про правила поведінки в укритті та провести роботу щодо дотримання студентами правил внутрішнього розпорядку коледжу.

Наприкінці зустрічі Наталія Василівна побажала присутнім міцного здоров’я, мирного неба та досягнення успіхів.

Наталія ЛІСОВСЬКА,

завідувачка економічного відділення

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook