Ректорат: очно-дистанційне навчання, спільна з профспілками допомога військовим

27 лютого 2023 року

 

 

  27 лютого 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Поточний тиждень – час для ретельної підготовки до старту очно-дистанційного навчання в умовах воєнного стану. У зв’язку з цим потрібно ще раз перевірити стан аудиторного фонду, лабораторій та гуртожитків, інфраструктурних мереж тощо. Також на тижні відбудеться стратегічна сесія за участі міністра освіти і науки України в Чернівцях, присвячена проблемам освіти.

 

 

  Голова профспілкової організації Ростислав Тарасенко повідомив про рішення профспілки традиційне привітання жінок з нагоди Дня весни, а це 120 тисяч гривень, направити на купівлю дрона для підрозділу, де військову службу проходить наш колега.

  У свою чергу, начальник відділу кадрів Микола Михайліченко доповів про підготовку контрактів завідувачів кафедрами, які перемогли в конкурсі на заміщення вакантних посад.

 

  Голова Студентської організації Олександр Вертелецький повідомив про спортивні перемоги збірної команди з футболу та чемпіонаті з шахів. 28 лютого за сприяння гуманітарно-педагогічного факультету відбудеться турнір з Що? Де? Коли? З 7 березня стартують змагання з футболу імені Сергія Романчука. Також він повідомив про перейменування Студентської організації в Сенат Студентської організації НУБіП України.

  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк розказав про підготовку документів для фінансування та виконання у 2023 році 21 наукового проєкту (перехідні та наукові проєкти молодих вчених), формування тематичного плану досліджень та стан підготовки наукових видань. В навчально-дослідних господарствах продовжується підготовка до весняно-польових робіт, на цьому тижні заплановано підживлення багаторічних трав. В УЛЯБ АПК продовжується робота щодо опрацювання робочих програм біологічних та еколого-токсикологічних випробувань пестицидів та біопрепаратів для сільського господарства.

 

  Директор студентського містечка Сергій Стецюк проінформував про готовність гуртожитків до прийому студентів, які з 6 березня виходять на очне навчання. Домовилися спільно зі службами проректора Валерія Іщенка усунути наявні недоліки в гуртожитках.
  Начальник відділу дистанційного навчання та співпраці з відокремленими підрозділами Олександр Санченко доповів про перебіг освітнього процесу в відокремлених підрозділах – інститутах та коледжах, профорієнтаційну роботу, підготовку до складання НМТ, яке необхідне для вступу до університету.

  Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергій Михнюк закцентував на облаштуванні студентського арт-простору, зустрічах зі студентами.

 

  Начальник відділу аспірантури Віталій Вакуленко доповів про стан оплати аспірантів за навчання. Триває акредитаційний процес за трьома освітньо-науковими спеціальностями.
  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на роботі філії в Китаї, проблемах списання майна, стані сплати за навчання.

 

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про ремонтні роботи в лабораторії захисту рослин, підготовку висновку експертів щодо ситуації в навчальному корпусі №1, облаштування лабораторії віртуальної реальності в навчальному корпусі №11. 

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук закцентував на переході до очно-дистанційного навчання з 6 березня, продовженні перевірки дирекцій та деканатів щодо готовності до прийому студентів. Продовжується набір на підготовчі курси та реєстрація для участі в олімпіаді.

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень.
  Василю Шинкаруку – ретельно перевірити готовність до очного навчання аудиторного фонду, лабораторій, навчально-методичного забезпечення, гуртожитків, спланувати проведення наради із завідувачами кафедр в березні на базі навчального корпусу №4, внести пропозиції щодо проведення днів відкритих дверей в квітні, але до початку реєстрації школярів на НМТ.
  Валерію Іщенку – посилити протиепідеміологічні заходи, поновити антисептичні та миючі засоби в навчальних корпусах та гуртожитках, забезпечити наявність резерву масок.
  Сергію Михнюку – супроводження проекту постанови Кабінету Міністрів України з нагоди 125-річчя університету, розробити проект сценарію проведення Урочистої академії, забезпечити виготовлення значків, медалей, пам’ятних знаків до річниці університету.
  Ученому секретарю Оксані Барановській – підготувати ректору матеріали до участі в стратегічній сесії в Чернівцях.
  Вадиму Кондратюку – розробити та подати на затвердження план фінансово-господарської діяльності навчально-дослідних господарств на поточний сезон. 

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook