ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БІОЛОГІЧНИЙ ФОРУМ УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ «ДОТИК ПРИРОДИ 2022»

8 лютого 2023 року

 

1Відповідно до Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з учнівською та студентською молоддю на 2022 рік, затвердженого наказом Міністерством освіти і науки України від 15.12.2021 р. № 1379, листа Міністерства освіти і науки України № 4/2833-22 від 04.10.2022 р. «Про проведення Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи», та наказу Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді від 02.11.2022 р. № 77 «Про підсумки відбіркового етапу Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи 2022», Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді було проведено дистанційно фінальний етап Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи» 2022 року.

Учасниками заходу стали понад 300 учасників, серед яких учні закладів загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти, студенти закладів вищої освіти з 20 регіонів України та міста Києва. Захист проєктів проходив в 12 категоріях: анатомія людини, ботаніка, екологія та проблеми довкілля, енергозберігаючі технології, зоологія, мікробіологія, науки про Землю, охорона здоров’я, психологія і поведінка людини, фізика, фізіологія людини, хімія.

Форум проводився у два етапи:

I етап: відбірковий,
II етап: фінальний.

Програмою Форуму були передбачені:

  • стендовий захист науково-дослідницьких проєктів за номінаціями,
  • навчальні тренінги,
  • творчі зустрічі з провідними вченими.

Учасником біологічного форуму стала студентка ІІІ курсу ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» Оксана Миськів з науково-дослідним проєктом: «Аналіз харчування студентської молоді в сучасних умовах» (наукові керівники: Оксана Олійник, Ірина Соколовська), яка за підсумками оцінювання науковим журі учнівських та студентських проєктів, була нагороджена дипломом ІІІ ступеня.2

43

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Щиро вітаємо нашу студентку

і бажаємо успіхів у навчанні та студентській науково-дослідній роботі !!!

Оксана Олійник, Ірина Соколовська,
викладачі циклової комісії природничих дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook