Анастасія Чернецька з Києва: консультаційно-підготовчі курси НУБіП - запорука успішного вступу!

8 лютого 2023 року
  Чернецька Анастасія Сергіївна – обдарована і цілеспрямована учениця школи №186, що у Голосіївському районі міста Києва. Вона долучилася до учасників консультаційно-підготовчих курсів до зовнішнього незалежного оцінювання знань із загальноосвітніх предметів для випускників шкіл у НУБіП.

  • Анастасія, як ти дізналася про консультаційно-підготовчі курси?

— Про них мені розповів Валерій Носенко, доцент кафедри ґрунтознавства і охорони ґрунтів імені професора М.К. Шикули. Він розказав, що існують такі курси, які допомагають якісно підготуватися до вступу, дають можливість зміцнити мої знання з основних дисциплін, отримати увесь набір необхідних знань, та перевірити їх рівень, адже моя ціль — стати студенткою агробіологічного факультету НУБіП.

 

  • Які твої враження від курсів та у чому перевага цих курсів порівняно із, наприклад, підготовкою із репетитором?

— Випускники курсів долучаються до курсів, що забезпечують увесь набір необхідних якісних знань з обраних дисциплін. Також випускники отримують до 10 додаткових балів під час вступу на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності, а це суттєво підвищує шанси успішного вступу.

  • Чи порадила би ти ці курси своїм знайомим, одноліткам?

— Так, адже навчання проходить по-іншому, ніж у школі і справді дає допомогу у підготовці до ЗНО, тому я задоволена тим, що потрапила на ці курси і можу їх радити тим, хто бажає зміцнити знання з основних дисциплін і отримати добру підготовку до вступу в університет.
 

Розмовляла Ірина Кушніренко


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook