Профорієнтаційна робота кафедри банківської справи та страхування триває

7 лютого 2023 року
   Минулого тижня викладачі кафедри банківської справи та страхування НУБіП України завітали до Васильківського ліцею № 7 Васильківської міської ради Київської області (http://sites.google.com/view/vs7-school7/), колектив якого вже майже 70 років формує у своїх учнях активну життєву позицію, передає їм міцні знання і свою любов до народу та держави.

   Важкі реалії сьогодення змусили багатьох виїхати за межі України, що спонукало кожного викладача університету докласти максимум зусиль для стимулювання школярів щодо пошуку майбутньої професії на рідній землі. Таку можливість надає Національний університет біоресурсів та природокористування України, формуючи високий рівень знань студентів, навчаючи досягати професійної, інтелектуальної і трудової незалежності.
   За сприянням директора ліцею Шипілової Інни Юріївни та Литвин Олени Борисівни – заступника директора з навчально-виховної роботи 2 лютого 2023 року відбулася зустріч з учнями 11 класу. Доценти кафедри банківської справи та страхування Жарікова Олена Борисівна та Мамчур Руслана Миколаївна донесли до майбутніх здобувачів освіти за освітнім рівнем «Бакалавр» та «Магістр» інформацію про особливості та переваги професії фінансиста в цілому та про нові професійні можливості у розвитку кар’єри.

   Основними питаннями були окреслені переваги навчання на економічному факультеті за різними спеціальностями, зокрема за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», а саме: вступ на бюджетні місця; вивчення сучасних дисциплін, що викладаються за різноманітними оригінальними методами і формами на українській та англійській мовах; навчання у добре обладнаних лабораторіях і аудиторіях; безкоштовне стажування у провідних ЗВО США та Європи, отримання «подвійних дипломів»; набуття студентами лідерських навичок; виробнича практика на базах роботодавців (провідні банки, страхові компанії країни, передові підприємства агропромислового сектору, органи державної влади) із подальшим працевлаштуванням; підвищення рівня знання іноземної мови; уміння розвинути власний бізнес в агросекторі і ефективне управління ним.

   Учні 11 класу Васильківського ліцею № 7 задавали багато питань щодо навчання в університеті на різних факультетах та спеціальностях, зокрема, навчанням на економічному та юридичному факультетах, а також цікавились військовою кафедрою та навчанням на підготовчих курсах з отриманням додаткових балів до вступу, про відвідування різних гуртків (хорового відділення та танців), про заняття спортом (футбол, волейбол, спортзал), проживання в гуртожитку. Важливо відмітити, що учні школи дуже активно спілкувались з доцентами кафедри та конструктивно задавали питання щодо вступу, якості навчання та вцілому цікавились студентським життям в університеті. Зустріч була дуже позитивною, теплою та взаємною між учнями та викладачами. Сподіваємось на довгу співпрацю та добрі взаємовідносини, а також чекаємо серед дружнього колективу студентів рідного університету!
 
Кафедра банківської справи та страхування висловлює
окрему подяку за сприяння у проведенні заходу

ДИРЕКТОРУ ЛІЦЕЮ
ШИПІЛОВІЙ Інні Юріївні!
ЗАСТУПНИКУ ДИРЕКТОРА З НАЧАЛЬНО-ВИХОВНОЇ РОБОТИ
ЛИТВИН Олені Борисівні!

 

Олена Жарікова, Руслана Мамчур,
доценти кафедри банківської справи та страхування


 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook