Ефективна робота пункту Незламності Миронівської громади забезпечує безперебійність навчального процесу університету

1 лютого 2023 року

     Не одну лекцію та практичне заняття провів наш земляк, кандидат економічних наук, доцент кафедри банківської справи та страхування Національного університету біоресурсів і природокористування України Олексій МУРАВСЬКИЙ у ПУНКТІ НЕЗЛАМНОСТІ Миронівського базового будинку культури. От і сьогодні ми застали Олексія Андрійовича під час підведення підсумків навчання за перший семестр першокурсників, де він є наставником академічної групи, яке він проводив онлайн. Ми поцікавилися у нього, як проходить навчання в університеті.

     «Безперечно війна внесла свої корективи у в навчальний процес всіх без винятку освітніх закладів нашої держави. НУБіП України не є виключенням, хоча він чи не єдиний університет, який використовував змішану форму навчання, адже надзвичайно важко якісно підготувати майбутніх інженерів, агрономів, ветеринарів чи фінансистів використовуючи лише дистанційне навчання. Тому наші студенти першокурсники мали можливість позайматися і в аудиторіях, не лише дистанційно.
     Під час своєї проведення занять онлайн (дистанційно) мені особисто, мабуть як і кожному викладачеві, доводилося підлаштовуватися під графіки планових відключень, шукати друзів у яких світло не зникало. Проте були дні масованих обстрілів, коли електропостачання було відсутнє по всій Україні, ворог нещадно нищив наші об’єкти інфраструктури.
     Тоді довелося скористатися можливістю попрацювати у ПУНКТІ НЕЗЛАМНОСТІ Миронівського базового будинку культури, чесно кажучи, йшов туди без особливої надії на позитивний результат. Проте був приємно здивований наявністю світла, місць для роботи, гарячої води в електричному термосі та головне працюючим ІНТЕРНЕТОМ, адже це важлива складова, яка забезпечує комунікацію під час повного блекауту.

     Провів тут два лекційних та практичних заняття, сьогодні ми підводили підсумки першого семестру з першокурсниками майбутніми фінансистами, банкірами, страховиками, двоє з яких, до речі цьогорічні випускники шкіл нашої громади. Це Діана КОТЛОВА (Миронівський академічний ліцей №2) та Владислав РАХМАТОВ (Опорний заклад освіти «Потіцький ліцей Миронівської міської ради»), вони великі молодці, всі заліки та іспити склали успішно - хвостів після цього семестру не залишили.»

Розмову провів Олександр ПОДОЛЯКО,
спеціаліст 1 категорії сектору інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету
Миронівської міської ради

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook