Організований початок навчального семестру обговорили зі старостами та наставниками академічних груп

3 лютого 2023 року

   3 лютого 2023 року відбулася зустріч адміністрації факультету аграрного менеджменту зі старостами та наставниками академічних груп. На порядку денному були питання щодо організованого початку ІІ семестру 2022/2023 н.р. для студентів денної форми з 6 лютого 2023 р.

   До учасників зустрічі звернувся декан факультету Анатолій Остапчук ознайомивши з наказами щодо організації освітнього процесу в новому семестрі, зокрема, наказом «Про алгоритм дій учасників освітнього процесу для організованого 2 семестру 2022/2023 н.р.». Передбачено, що для студентів на дистанційному навчанні: заняття за розкладом відбуваються у онлайн форматі з використанням Webex, Zoom, Google Meet, практичні завдання, завдання до семінарських занять, проміжні контролі та самостійна робота організовуються через засоби електронних навчальних курсів на порталі Elearn, «хмарні» технології Google.
   Заступники декана Людмила Чорненька та Лариса Карпенко проінформували присутніх про розклад навчальних занять, порядок звітності старост та наставників академічних груп у новому семестрі. Також заступники декана звернули увагу на терміни ліквідації академічних заборгованостей.
   Обговорили участь студентів у профорієнтаційних заходах з метою популяризації університету та факультету, адже здобувачі вищої освіти маючи позитивні відгуки про навчання, під час профорієнтаційних зустрічей можуть сприяти обізнаності майбутніх абітурієнтів щодо свідомого вибору спеціальності.
   На завершення старостату Анатолій Остапчук зачитав 15 заповідей студентів Гарвардського університету, серед яких: «Коли ти спиш, тобі сниться твоя мрія. А коли ти вчишся, втілюєш її в життя», «Роби сьогодні те, що можна відкласти на завтра, та насолоджуйся своїм успіхом», «Неможливо бути успішним у всіх сферах, але ви можете досягти бажаного в обраній галузі разом із купою рішучості та самовдосконалення».

Бажаємо продуктивного та переможного семестру!
 
Лариса Карпенко
заступник декана 
факультету аграрного менеджменту
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook