Міжнародна науково-практична конференція «Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України і світу»

3 лютого 2023 року

 

25 травня 2023 року, 10:00
Навчальний корпус № 3, актова зала, 3-й поверх 
 
Шановні колеги!
  Щиро запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній науково-практичній конференції «Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу», яка відбудеться 25 травня 2023 року та присвячена 125-річчю заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
МЕТА КОНФЕРЕНЦІЇ
Обговорення актуальних проблем, перспектив і шляхів забезпечення продовольчої та екологічної безпеки в умовах війни, Плану відновлення України, сталого розвитку світу у контексті глобальних та регіональних викликів, трансформації суспільства та формування нової парадигми розвитку.
У роботі міжнародної наукової конференції візьмуть участь представники наукових, освітніх і громадських організацій, органів державної влади, міжнародних делегацій, бізнесу, ЗМІ.
 
Офіційні мови конференції – українська та англійська.
Форма участі: очна, дистанційна.
 
СЕКЦІІ ТА НАПРЯМИ РОБОТИ
1. Біоекономіка і соціальні виклики у формуванні продовольчої безпеки та якості життя (економіка, право, політичні науки, фінанси, менеджмент, публічне управління, землевпорядкування, туризм).
2. Післявоєнне відновлення рослинних ресурсів та екологічна безпека країни (агрономія, захист рослин, фітосанітарія, екологія, органічне виробництво, біотехнологія, лісове і садово-паркове господарство).
3. Роль тваринництва, ветеринарної медицини та харчових технологій в умовах війни та вирішенні завдань Плану відродження України (тваринництво, ветеринарна медицина, якість і безпечність продовольства, безпека довкілля, харчові технології).
4. Якість освіти та гуманітарна наука в умовах війни та глобальних викликів (освіта, педагогіка, історія, філософія, культурологія, мистецтво, філологія, соціологія, комунікації, психологія).
5. Інженерія, енергетика та інформаційні технології в умовах війни та післявоєнної відбудови країни (електроенергетичні системи, автоматика і робототехнічні системи, електротехнології, інженерія, нові матеріали та технології, деревообробні та меблеві технології, транспортні технології, цивільний інжиніринг, інформаційні технології в освіті, економіці, природокористуванні, виробництві, суспільстві, штучний інтелект, Big-Data, Інтернет речей).
 
КОНТРОЛЬНІ ДАТИ КОНФЕРЕНЦІЇ
До 1 квітня 2023 р. – подання заявок на участь у конференції та тез доповідей.
25 травня 2023 р. – пленарне засідання, робота в секціях, підведення підсумків конференції та прийняття резолюції.
 
АДРЕСА ОРГКОМІТЕТУ І КОНТАКТИ
Україна, 03041, Київ, вул. Героїв Оборони, 15
Відділ науково-технічної інформації, (044) 527-87-20, [email protected]
Мельник Вікторія Іванівна, (044) 527-87-20
Кравченко Алла Григорівна, +38(044) 527-81-50

Зареєструватися на захід можна за покликанням
                                                                  за QR-кодом 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook