Питання організації освітньо-виховного процесу в другому семестрі розглянуто на нараді з наставниками академічних груп факультету ветеринарної медицини

3 лютого 2023 року
ФВМ НУБіП України

   2 лютого відбулось онлайн-засідання деканату факультету ветеринарної медицини з наставниками академічних груп 1-6 курсів. Метою зустрічі було обговорення організаційних питань щодо освітньо-виховного процесу в другому семестрі 2022-2023 н.р.

   У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив наставників із ситуацією і подіями, які відбулися на факультеті ветеринарної медицини та в Університеті. Зокрема, декан подякував всім науково-педагогічним працівникам за активну участь в акридитації освітньо-професійних програм; закликав і надалі підтримувати постійний зв'язок і допомагати один одному; проінформував про результати виїздного засідання науково-педагогічних працівників до Інституту ветеринарної медицини НААН з метою організації спільних освітньо-наукових проектів. Зазначив, що співробітники і студенти продовжують допомагати постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.

   Наставники академічних груп доповіли про ситуацію в групах, акцентували увагу на місцях локалізації здобувачів вищої освіти та проведені організаційно-виховних заходів у довірених їм групах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Заступник декана Тарас Савчук зупинився на графіку відвідуваності наставниками академічних груп гуртожитку №6. Закликав наставників допомогти здобувачам вищої освіти заповнити гугл форму персонального військового обліку. Тримати постійний зв'язок з кожним студентом.

   На завершення декан факультету Микола Цвіліховський закликав всіх бути єдиними цілим, володіти ситуацією в освітньому середовищі і побажав усім успішного навчального семестру, міцного здоров’я та мирного неба над головою.

Слава Україні!

Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook