Питання організації освітнього процесу в другому семестрі розглянуто на старостаті факультету ветеринарної медицини

2 лютого 2023 року
   1 лютого відбулось перше в новому році онлайн-засідання деканату факультету ветеринарної медицини зі старостами академічних груп 1-6 курсів. Метою зустрічі було обговорення освітнього процесу в другому семестрі 2022-2023 н.р.

   У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив здобувачів вищої освіти із ситуацією і подіями, які відбулися на факультеті ветеринарної медицини та в Університеті. Зокрема, впродовж січня кафедри факультету здійснювали активну роботу з підготовки до освітнього процесу; безперебійно працює клінічний центр "Ветмедсервіс", що надає допомогу тваринам; на завершальних етапах проходження акредитації освітньо-професійних програм факультету. Викладачі, співробітники і студенти продовжують допомагати постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.

   Декан подякував здобувачів вищої освіти за активну участь в акредитації і закликав підтримувати постійний зв’язок і допомагати один одному. Головне безпека і системне навчання.

   Заступник декана Сергій Деркач акцентував увагу здобувачів вищої освіти на питаннях організації освітнього процесу на факультеті у другому семестрі 2022-2023 н.р. Довів до присутніх розклад занять. Нагадав, що розпочинаємо навчання за знаменником з 6 лютого у дистанційній формі.

   Заступник декана Юрій Жук зосередив увагу на вибіркових дисциплінах та оплаті коштів за навчання здобувачами вищої освіти.

   Заступник декана Тарас Савчук зупинився на питаннях персонального військового облік студентів в Університеті. Закликав усіх здобувачів вищої освіти, які є військовозобов’язаними, заповнити гугл анкету. Акцентував увагу здобувачів на дотримані правил поведінки у гуртожитку і на території університету.

   Старости академічних груп доповіли про ситуацію в групах, поставили ряд питань та отримали чіткі, лаконічні і аргументовані відповіді на них.

 

 

 

 

 

   На завершення декан факультету Микола Цвіліховський закликав всіх бути єдиними і побажав усім успішного навчального семестру, міцного здоров’я та мирного неба над головою.

Слава Україні!

 

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook