Вічна памʼять героям-випускникам факультету тваринництва та водних біоресурсів Олександру СЕМЕНЧЕНКУ та Володимиру ПРІМІЧУ

31 січня 2023 року

  Свідомі і патріотично налаштовані люди завжди викликали повагу у суспільстві. Проте, з початком широкомасштабного вторгнення на територію нашої країни, на жаль, вони гинуть щоденно. З великим смутком та скорботою повідомляємо, що у великій дружній родині факультету тваринництва та водних біоресурсів сталося горе.

  Боронячи нашу рідну землю від окупантів 16 січня 2023 року під час бойових дій у результаті танкового обстрілу в районі м. Соледар Донецької області загинув випускник нашого факультету

Олександр Олегович СЕМЕНЧЕНКО

 

 

  Він захищав Україну з березня 2022 року. Був командиром аеромобільної роти аеромобільного батальйону військової частини А4350.

  У 2007 році Олександр закінчив Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура».

  «Це була цілеспрямована, оптимістично налаштована людина, яка з самого початку стала на захист країни. Він був чесною, коректною, чемною та працелюбною людиною, йому були притаманні високі організаційні здібності. Олександр займав активну громадську позицію і зарекомендував себе як людина, що здатна проявляти ініціативу та вирішувати поставлені завдання» – характеризують Олександра його однокурсники-випускники.

 

 

  Під час виконання бойового завдання, захищаючи нашу рідну країну, 28 січня 2023 року, в районі бойових дій біля населеного пункту Червонопопівка Кремінського району Луганської області загинув

Володимир Сергійович ПРІМІЧ

 

 

  У 2022 році пішов добровольцем захищати Україну. Проходив службу старшим навідником гранатометного взводу роти вогневої підтримки.

  У 2012 році закінчив Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Володимир завжди був світлою та доброю людиною, сповнений позитивом, вірним другом, хорошим братом та люблячим сином. Він підтримував добрі стосунки із співробітниками факультету та колегами. Для усіх нас він таким і залишиться.

  Увесь колектив університету глибоко сумує у зв’язку з непоправними втратами. Біль від втрат не можливо передати ніякими словами. Висловлюємо щирі співчуття усім рідним і близьким людям і схиляємо голови перед світлою пам’яттю захисників України Олександра Семенченка та Володимира Пріміча.

 

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ВІЧНА СЛАВА І ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ!

 

 

Ректорат, профспілкова організація,

колектив факультету тваринництва та водних біоресурсів 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook