Підготовка до початку весняного семестру 2022/2023 н.р. та інші питання в центрі виховних зустрічей кафедри теорії та історії держави і права

26 січня 2023 року

Січень 2023 року невпинно добігає кінця і уже через десять днів ми зустрінемося  у віртуальних аудиторіях, щоб розпочати весняний семестр 2022/2023 н.р. Кафедра теорії та історії держави і права розпочала виховні зустрічі кураторів із їх групами, щоб студенти і магістри організовано розпочали навчання.

26 січня 2023 року після завершення повітряної тривоги відбулася запланована напередодні зустріч з академічною групою Прав-2005, щоб невимушено і неспішно обговорити головні робочі моменти. А їх накопичилося чимало.

 

Передусім з’ясували місце перебування та психологічний клімат у групі, як проходять канікули, які цікаві зміни відбулися в їхньому житті. Потім було акцентовано увагу на дотриманні внутрішніх положень про організацію навчального процесу, своєчасній оплаті за навчання, обговорили головні положення  Тимчасового порядку дій учасників освітнього процесу щодо організації навчальних занять за розкладом у II семестрі 2022/2023 н.р. у разі виникнення перебоїв у електропостачанні та інших надзвичайних ситуацій у м. Києві (наказ від 25 січня 2023 р. №43), необхідності взяти активну участь в обранні навчальних дисциплін на 8 семестр 2023/2024 н.р. тощо.

Було приємно взнати про нові захоплення студентів, їхні наміри і задуми, пошуки свого місця у суспільстві. Тому зичу їм мирного неба, добра, наснаги, терпіння і успіхів в їх починаннях!

 

Віра Качур,

наставниця групи Прав-2005

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook