«Чайка» взимку вперше прийняла дітей наших викладачів і співробітників

18 січня 2023 року
  Оздоровчий табір «Чайка», що неподалік Богуслава, ось вже стільки років зусиллями університетського профспілкового комітету гостинно приймає дітей наших викладачів і співробітників.

  Цьогоріч же до традиційних літніх заїздів вперше додався зимовий. Це стало можливим завдяки ініціативі Київської міськдержадміністрації, до якої долучилася і університетська профспілка, говорить голова профкому Ростислав Тарасенко.
  «Чайка» ще й прекрасна база для проходження виробничих практик студентів гуманітарно-педагогічного факультету, які опановують фах соціального працівника.

  Ми з радістю працюємо з дітьми, які відпочивають у цьому таборі, відзначає одна з таких студентів, четвертокурсниця Ірина Білоцерковець. Наприклад, я вперше приїхала сюди відразу після закінчення першого курсу. Зізнаюсь, не все було легко і просто, мала певні труднощі. Наприклад, некомунікабельність дітей, їх замкнутість і втрата інтересу до живого спілкування через зануреність у гаджети. А зараз однією з найбільш актуальних проблем стала складність спілкування через пережитий стрес, спричинений війною. Потихеньку, за допомогою бесід та ігрових занять вдалося налагодити контакт і мої підопічні навіть виявили бажання залишитися в «Чайці» ще на якийсь час.
  Взагалі ця робота навчила мене знаходити раціональний вихід із конфліктних ситуацій, стимулювати дітей до мислення та креативу, проявляти свої таланти. А ще я навчилася приймати дорослі рішення і брати на себе велику відповідальність за життя інших.

Ірина Кушніренко
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook