Увага! Оголошено конкурс на здобуття Премії Верховної Ради України молодим вченим у 2023 році

12 січня 2023 року

  Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 05.02.2019 р. № 2675-VІІІ «Про Премію Верховної Ради України для молодих учених» та листа МОН України від 04.01.2023 р. просимо подати кандидатури претендентів та їх роботи на здобуття Премії Верховної Ради України молодим вченим у 2023 році.

 
  Під час підготовки документів на присудження Премії необхідно враховувати наступне:
  1. Колектив претендентів, робота якого висувається на здобуття Премії не може перевищувати чотирьох осіб. При цьому кожен із претендентів повинен бути безпосереднім учасником виконання роботи і йому має належати значний творчий внесок.
  2. На здобуття Премії можуть висуватись наукові роботи, опубліковані у закінченій формі не пізніше ніж у попередньому до їх висунення році.
  3. Вчені, які одноосібно або у складі колективу авторів стали лауреатами премії Президента України для молодих вчених або Державної премії України в галузі науки і техніки, можуть подавати свої нові роботи на Премію виключно за наукові результати, які не увійшли до подань на зазначені премії.
  4. Вік осіб, які претендують на здобуття Премії, станом на 1 квітня включно року проведення конкурсу має бути до 40 років включно, якщо вчений має науковий ступінь доктора наук, або до 35 років включно, якщо вчений має вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня і не має наукового ступеня доктора наук.
  5. Премія може присуджуватися автору (колективу претендентів або співавторів) один раз.  
  До 10 лютого 2023 року для розгляду кандидатур та їх робіт до науково-організаційного відділу НДЧ подаються, оформлені згідно з Інструкцією такі документи:
документи (том 1);
робота (том 2).
 
  Усі документи оформляються українською мовою, окрім короткого резюме, яке подається також англійською, списку публікацій та самих публікацій, які подаються мовою (мовами) оригіналу, та інших документів відповідно до переліку, які можуть бути іноземною мовою, але подаються разом з перекладом їх на українську мову.
 
  За консультацією щодо оформлення документів звертатися до науково-організаційного відділу науково-дослідної частини (корп. 3, кім. 215; тел. 527-81-54).
 
Лист МОН України № 1/112-23 від 04.01.2023
Інструкція щодо подання Премії
Додатки до Інструкції
 
Науково-організаційний відділ НДЧ
    
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook