Віншування з Немішаївського коледжу: «Горить, палає хата москаля, значить, наступає рік кроля»

28 грудня 2022 року
   І знову прийшло Різдво, і новорічні свята прихопило. В українських національних традиціях його не хотіли бачити ні в російській, ні в радянській імперіях. Та й зараз їхнє породження – рф – бачити не хоче, тому й закидає Україну у різдвяні дні ракетами.

  Але воно знову прийшло. І першими, хто вітав колектив університету з Різдвом і Новим роком, традиційно стали наші колеги з Немішаївського фахового коледжу. Щоправда, цього разу приїхала не команда з кількох десятків (хоча вона й була готова), але на щирість вітань це не вплинуло. У виступі гості на чолі з директором коледжу Володимиром Альохіним поєднали традиційні різдвяні піснеспіви та варіації на популярні патріотичні пісні на зразок: «Горить, палає хата москаля, значить, наступає рік кроля». Та й чорного кроля – символ прийдешнього року – немішаївчани привезли з собою, і кожен з присутніх міг погладити його на щастя.

 

 

 

  Дякуючи колегам з Немішаєва за піднесений виступ і роботу у 2022 році, значна частина якого у коледжі за підтримки університету пішла на відновлення матеріально-технічної бази, ректор Станіслав Ніколаєнко озвучив головні аспекти діяльності колективи на січень 2023. І висловив сподівання, що рік цей стане роком Перемоги!


Валентин Обрамбальський

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook