ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ 6 ГРУПИ 1 КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ З НАСТАВНИКОМ ГРУПИ

28 листопада 2022, 20:40
ФВМ НУБіП України

   28 листопада 2022 року відбулася чергова зустріч наставника 6 групи 1 курсу зі студентами спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» кандидатом ветеринарних наук, старшим викладачем кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка Романом Бокотьком.
   Розпочався діалог, як зазвичай, з обговорення стану здоров’я у групі та інформації щодо відвідуваності студентами занять, здача заліків і підготовка до екзаменів. Куратор наголосив, що здобувачі вищої освіти повинні підключатися із ввімкненими камерами до всіх лекційних та практичних занять, адже саме такий підхід дозволить налагодити ефективний зворотний зв'язок із викладачем та максимально засвоїти матеріал із дисципліни.
   Наступним питанням обговорення були результати проміжної атестації та здача заборгованостей і допущення до екзаменів. Наставник відзначив, що майже всі студенти атестовані зі всіх дисциплін, а ті, у кого є відмітка про не атестацію, повинні негайно закрити заборгованості, здати роботи та пройти модульний контроль.

   Також наставник наголосив, щоб студенти серйозно підготовились до здачі екзаменів, а тому всім студентам слід активізуватися, щоб успішно завершити перший семестр.
   Наставником академічної групи також наголошено про дотримання санітарно-епідеміологічних норм перебуваючи на території навчальних корпусів та студентського містечка НУБіП України, своєчасність та обов’язковість відвідування занять, особливо в такий непростий для країни час, щоб повноцінно навчатись та здобувати знання.
   Наставник 6 групи 1 курсу надав відповіді на всі питання студентів-першокурсників.
   На зустрічі розглянуто й інші важливі питання життєдіяльності 6 групи 1 курсу НУБіП України.

СЛАВА УКРАЇНІ !!!
ГЕРОЯМ СЛАВА !!!
СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ !!!

Студентка 6 групи 1 курсу (профком групи):
Ященко Анастасія
Наставник групи:
Роман Бокотьк

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook