Забезпечити безперебійну роботу університету. Організованість і свідома дисципліна – запорука успіху в подоланні кризи.

24 листопада 2022 року

24 листопада 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася надзвичайна нарада за участі деканів факультетів, директорів ННІ та керівників господарських служб, присвячена шляхам вирішення проблем, що виникли внаслідок вчорашнього обстрілу росією.

За інформацією проректора з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка, станом на ранок в усіх навчальних корпусах відсутні тепло, енерго, водопостачання, не працює водовідведення. Аналогічна ситуація і в гуртожитках, за виключенням гуртожитків 2, 8, де налагоджене електропостачання. 

Ректоратом організовано підвіз питної та технічної води для гуртожитків. Завідувачі гуртожитками разом зі студентськими радами та відповідальними від факультетів та ННІ забезпечують організований набір води мешканцями. Коменданти корпусів та чергові факультетів та ННІ у другій половині дня поновлять запаси технічної води. Питну воду для потреб навчальних корпусів, співробітників  можна набирати біля приміщення, де розміщені сантехніки (у дворі навчального корпусу 15).

Туалети в навчальних корпусах та гуртожитках працюють в аварійному черговому режимі на перших поверхах. 

Наголошувалося, що в навчальному корпусі №3 та гуртожитку №2 облаштовуються пункти обігріву. Також в корпусі №3 за потреби можуть бути розміщені працівники деканатів та дирекцій.

За пропозицією проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука прийнято рішення пришвидшити терміни та провести сесію для студентів І курсу та магістрів першого року набору з 5 по 16 грудня 2022 року.

Підбиваючи підсумки наради, ректор Станіслав Ніколаєнко наголосив на необхідності організованості, згуртованості та озвучив ряд спільних завдань. Освітній процес до стабілізації ситуації, щонайменше до понеділка 28 листопада, потрібно провадити за резервним графіком, надаючи індивідуальні та групові завдання студентам для виконання. 

Господарським службам (проректор Іщенко В.В.)  забезпечити регулярний підвіз питної та технічної води для потреб гуртожитків та корпусів. Також за потреби дирекції студентського містечка (директор Стецюк С.В.) спільно з деканатами та дирекціями здійснити тимчасове переселення студентів та співробітників в гуртожитки і кімнати, які будуть опалюватися. 

Службі харчування (директор Дубас Б.А.) доручено організувати харчування співробітників і студентів в їдальні навчального корпусу №3 та центральній їдальні. 

Випуски магістрів та вручення їм документів про освіту провести згідно графіку та за скороченою процедурою. До понеділка 28 листопада керівникам підрозділів та служб запровадити черговий режим роботи працівників, решту співробітників перевести на дистанційне виконання посадових обов’язків. 

Пресслужба
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook