Перший день захисту магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Менеджмент» ОПП «Менеджмент організацій і адміністрування» пройшов успішно!

17 листопада 2022 року

 16 листопада 2022 року, в змішаному форматі, відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Менеджмент» ОПП  «Менеджмент організацій і адміністрування» денної форми навчання. Для здобувачів вищої освіти заочної форми навчання за ОПП «Менеджмент організацій і адміністрування» це був перший день захисту.

 

На захисті магістерських кваліфікаційних робіт був присутній проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.

З вітальним словом до учасників заходу на предмет підсумкової атестації випускників кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського звернувся декан факультету аграрного менеджменту Остапчук Анатолій Дмитрович, який побажав магістрам успішного захисту, а екзаменаційній комісії – плідної та цікавої роботи.

 

Відповідно до наказів ректора, № 845 «З» від 31.10.2022 р. і № 812 від 02.11.2022 р., Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, д.е.н., професор Луцяк Віталій Васильович.
До складу екзаменаційної комісії увійшли:
- к.е.н., доцент, доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Гогуля Ольга Петрівна;
- к.е.н., доцент, доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Троян Аліна Василівна;
- к.е.н., доцент, доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Харченко Ганна Анатоліївна;
- к.е.н., старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Драмарецька Кристина Павлівна (секретар ЕК).
 
 
Представлені на розгляд ЕК та всіх присутніх магістерські кваліфікаційні роботи були присвячені актуальним темам та виконані на високому рівні, згідно вимог до даного виду наукових робіт. Здобувачі вищої освіти успішно презентували результати власних досліджень, надали обґрунтовані відповіді на запитання членів Екзаменаційної комісії, викликали жваві дискусії у конструктивному руслі.
 

 

Військовий стан в нашій країні і відповідні наслідки внесли свої корективи в роботу комісії і формат захисту. Проте, не дивлячись на технічні складнощі пов’язані з енергозабезпеченням та нестабільною роботою Інтернет-мережі, всі студенти згідно розпорядження по факультету аграрного менеджменту успішно пройшли цей важливий, завершальний етап освітнього процесу.
Голова та члени екзаменаційної комісії привітали студентів з проходженням важливого етапу в їхньому житті ‑ здобуттям освітнього ступеня «Магістр» зі спеціальності 073 «Менеджмент» за ОПП «Менеджмент організацій і адміністрування», а також побажали успішного працевлаштування за фахом, кар’єрного зростання, нових наукових та практичних здобутків і звершень.
 
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook