День відкритих дверей в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України. Старт вступної кампанії 2023 року

19 листопада 2022 року

   19 листопада 2022 року у ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» відбувся День відкритих дверей у двох форматах. Спочатку о 10.00 год до коледжу завітали майбутні абітурієнти разом з батьками, а о 13.00 год до заходу долучилися ті, хто виявив бажання підключитися онлайн через платформу Cisco Webex. Кожний учасник обрав зручний для себе формат, що дало змогу охопити якомога більшу аудиторію потенційних абітурієнтів в умовах воєнного стану.

   Зустріч з майбутніми абітурієнтами та їх батьками розпочалася із проведення екскурсії коледжем та ознайомлення з матеріально-технічною базою.

  Школярі на власні очі переконалися, що в закладі освіти достатньо лабораторій, сучасних комп’ютерних класів, наявна спортивна база, актова зала, є класи вокалу, хореографії, гуртожиток з усіма побутовими умовами – усе для комфорту студентів.

  З метою отримання абітурієнтами інформації про спеціальності, їм були запропоновані різні локації. Викладач економічних дисциплін Лариса Гурська ознайомила абітурієнтів зі змістом навчання за спеціальностями «Економіка», «Облік і оподаткування», «Фінанси банківська справа та страхування». Про переваги навчання за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія» майбутні абітурієнти дізналися від викладача ІКТ Євгенії Голуб. Голова циклової комісії маркетингу, торгівлі та харчових технологій Ірина Вінник разом із завідувачем навчальної лабораторії дослідження якості товарів Оленою Осьминою провели майстер-клас з дослідження якості шоколаду та розказали про особливості підготовки фахівців за спеціальностями «Харчові технології», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та «Маркетинг».

 

 

  Перейшовши до конференц-зали, учасники заходу зустрілися з адміністрацією коледжу, відповідальним секретарем та викладачами.

   Перед майбутніми абітурієнтами та їх батьками виступив директор коледжу Дмитро Костюк. У своїй промові Дмитро Андрійович зупинився на реаліях сьогодення, зазначивши, що вже дев’ятий місяць триває повномасштабна війна з російською федерацією, яка внесла корективи в життя українців та, не зважаючи на важкі часи, наш заклад освіти продовжує жити і працювати.

   У цікавій та змістовній доповіді Дмитро Андрійович ознайомив присутніх із історією коледжу, переліком спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахових молодших бакалаврів, детально розповів про структуру та організацію освітнього процесу у коледжі, досягнення студентів, можливості реалізації ступеневої освіти, окреслив перспективи навчання випускників коледжу у базовому університеті.

   Відповідальний секретар приймальної комісії Оксана Погоріла зупинилася на особливостях вступної кампанії, порядку подання електронних заяв та документів, із можливими варіантами проведення вступних випробувань та запросила на навчання на підготовчих курсах з української мови і математики, успішне закінчення яких дасть можливість отримати абітурієнтам додаткові бали при вступі. Особлива увага присутніх була акцентована на цьогорічні нововведення – мотиваційний лист, документ, написаний випускником, в якому він розповідає про себе, про свої сильні сторони, обґрунтовує причини, чому він вважає себе найкращим кандидатом для вступу на обрану ним спеціальність конкретного закладу освіти. Оксана Іванівна пояснила школярам, де і коли варто шукати актуальну інформацію про вступну кампанію 2023 року.

   Також з учасниками заходу поспілкувалася голова студентської ради коледжу Ангеліна Міколенко, яка розповіла про студентське самоврядування, широкий спектр можливостей для самореалізації молоді саме в стінах коледжу та закликала майбутніх вступників приєднуватися до великої коледжанської спільноти.

   У другій половині дня захід проводився в онлайн-форматі. Перед майбутніми абітурієнтами виступив директор, відповідальний секретар та голова студентської ради.

   До онлайн-заходу також долучилися завідувач економічного відділення Наталія Лісовська і завідувач відділення підприємництва та інформаційних технологій Тетяна Семененко. У своїх виступах вони акцентували увагу на освітньо-професійних програмах, спеціальностях, за якими здійснюється підготовка фахівців за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра, перевагах та перспективах навчання в коледжі. Віртуальну екскурсію коледжем абітурієнти здійснили,  переглянувши відеоролики.

  Наприкінці зустрічі абітурієнти задавали запитання, на які отримали вичерпні відповіді: яка вартість підготовчих курсів, хто має право отримувати стипендію, які мови програмування вивчають студенти спеціальності «Комп’ютерна інженерія», хто має право проживати у гуртожитку тощо.

   Ми сподіваємося, що змогли допомогти абітурієнтам віднайти відповіді на питання, що їх цікавили, та надали їм можливість зазирнути вперед і уявити себе частиною родини Ірпінського фахового коледжу НУБіП України. Тож, бажаємо майбутнім абітурієнтам зробити правильний вибір професії, завжди відстоювати власний життєвий орієнтир і не боятися йти за покликанням, адже ще Ч. Дарвін писав: «Якщо ви вдало оберете професію і докладете до неї душу, то щастя саме знайде вас».

   Докладну інформацію щодо Вступу-2023, роботи підготовчих курсів, етапів вступної кампанії тощо також дізнатися на сайті http://iek.irpin.com/, сторінці коледжу у Facebook https://www.facebook.com/vpnubipiek/ або звернувшись за телефонами: (04597) 62-003, (068) 601-26-37.

 

Оксана Погоріла,

відповідальний секретар приймальної комісії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook