Університетський «зеленбуд» завершив осінній комплекс озеленювальних робіт

18 листопада 2022 року
   Університетський «зеленбуд» завершив осінній комплекс озеленювальних робіт. Цю фазу наші господарники провели в університетському сквері і прилеглих до нього територіях довколишніх та 3-го навчальних корпусів.

   Весь садивний матеріал – власний, вирощений у нашому ботанічному саду, коментує начальник господарського відділу (у сферу якого власне і входить озеленення) Василь Галінський. Ці останні осінні дні за температурним режимом і погодними умовами дозволили нам займатися його висадкою.

 

 

 

   Кілька днів поспіль цього тижня висаджували ялину сизу, більш відому в народі як блакитна, туї – західну, шаровидну, вересковидну (золотисту), Вангера, кущі бірючини. Загалом же – більше 100 одиниць декоративного садивного матеріалу. До цих робіт активно долучилися коменданти 3-го і 4-го навчальних корпусів Олександр Синяєв і Володимир Аніщенко, робітники Сергій Кравченко та інші.

   Тож вже зараз (адже практично все висаджене відноситься до вічнозелених) університет отримав кілька нових локацій, що радуватимуть око.

Валентин Обрамбальський
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook