Активне студентське життя — запорука продуктивності та гарного настрою!

17 листопада 2022 року

   Перевантаження інформацією призводить до вигорання, зниження продуктивності, до того ж підтримувати психічне та емоційне здоров’я студентської молоді в сучасних умовах є дуже важливо. Саме творчість та спорт допомагає студенту перемикнутися, відпочити, проявити свою особистість, що має неабиякий творчий потенціал. Творчі завдання тренують пам’ять, уяву, фантазію, вміння знаходити нестандартні рішення. Спорт, в свою чергу, служить важливим фактором становлення активної життєвої позиції студента. Доведено, що студенти, які регулярно займаються спортом більш комунікабельні, емоційно стійкі, витривалі, впевнені в собі, позитивні та енергійні.
   27 жовтня на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології пройшов турнір з гри, яку колись студенти НУБіП спроектували за мотивами відомої монополії під назвою «Корпорація НУБіП».

   До участі в університетському турнірі з інноваційно-інтелектуальної гри долучилися студенти різних курсів, де кожен мав змогу дізнатись щось нове з карток із запитаннями про університет. Студенти старших курсів з радістю передають першокурсникам культуру НУБіП, аби ті дізнались якомога більше звичаїв та історію університету. Протягом гри кожен з учасників придбав корпуси, дослідні станції, навчально-дослідні господарства та побудував будиночки відчувши себе справжнім бізнесменом. Всі студенти отримали неймовірні, яскраві емоції від гри, а переможцями стали Валерія Лук'янова та Микола Оксанич!

 
   4 листопада студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології взяти участь в інтелектуально-психологічній покроковій рольовій грі, детективного жанру — «Мафія». Кожен обрав для себе роль і протягом гри дотримувався своєї історії.
   Гра в мафію розвиває відразу декілька навичків у студентів, а саме формує навички ефективної комунікації, тренує розумову діяльність, розвиває спостережливість, формує уміння командної гри та вміння розрізняти правду, брехню, невербальні сигнали. Гра пройшла в теплій, дружній атмосфері та запам'ятається студентам надовго!

 
   5 листопада студенти спеціальності «Захист та карантин рослин» представили факультет захисту рослин, біотехнологій та екології на одному із найбільш масштабних та грандіозних фестивалів серед студентства «Дебют першокурсника», на рівні університету! Нагадаємо, що попередньо на факультеті за допомогою однойменного творчого конкурсу, відбувся відбір серед першокурсників усіх спеціальностей. Кожна із команд блискуче проявила себе, зарекомендувала перед одногрупниками й викладачами, долучились до активу факультету. За оцінками журі було обрано найкреативніший та найяскравіший виступ, що подарував присутнім масу задоволення — це, безперечно, виступ спеціальності «Захист та карантин рослин». Студенти спеціальності показали гідний рівень на університетському конкурсі та дотримались умов поєднати в ньому три слова «Мама, паляниця, гуртожиток». Візитка студентів не зайняла призового місця, проте залишила по собі незабутні враження та потужну енергію позитивних емоцій!

  

  

   На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології спортивним змаганням та фізичній культурі в цілому, приділяється теж чимало уваги, адже спорт — це найкраща профілактика різних захворювань, зміцнення психофізичного здоров'я, це самоорганізація, дисципліна, молодість, це рух вперед! Саме тому, студенти постійно беруть участь у різних змаганнях, тренуються, зміцнюють імунітет, формують лідерські та командні навички.

Наталія Батрак

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook