Щастя – це момент ...

12 листопада 2022 року
Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка

     12 листопада 2022 р. на сцені Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка відбулася моновистава за творами Володимира Винниченка “Момент кохання”.


  Студенти факультету землевпорядкування з наставниками – викладачами кафедри землевпорядного проектування: Кустовською Оксаною, Гунько Людмилою, Колгановою Іриною та Чумаченком Олександром відвідали виставу та насолодитися неперевершеною акторською грою Євгена Нищука.

     Це сповідь або, як визначив режисер жанр вистави – “слідчий експеримент”, впродовж якого в’язень сумління (Євген Нищук) згадує дивовижний епізод свого життя – зустріч з Панною (Інна Цимбалюк). Герой на очах у глядача переживає всі етапи їх “моменту кохання”. Вони зустрілися у ті непрості часи, коли їхнє життя могло обірватися кожної хвилини. Перехід кордону, покладений в основу сюжету, стає приводом і провокацією реконструкції минулого, акцентуючи увагу на можливості подолання внутрішніх кордонів і меж, в які поставлена особистість у сучасному суспільстві. Ніколи не знаєш, де зустрінеш своє кохання, ніколи не знаєш, коли його втратиш.

       Своєрідним підсумком у виставі стало використання пісні Святослава Вакарчука «Така, як ти» та «Місто Марії».

…І корабельні гармати
Не розіб'ють мою мрію
Віру ніколи не зрадить серце моє
Буде до віку стояти
Праведне місто Марії
Доки над гордим Азовом
Сонце встає!

Людмила Гунько,
доцент кафедри землевпорядного проектування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook