Сьогодні учень – завтра студент!

7 листопада 2022 року
          Профорієнтаційна робота – одне із найважливіших завдань кожного НПП, адже від того, наскільки точно, правдиво, вміло висвітлити перспективу навчання в нашому університеті, розповісти про його пріоритети, наголосити на особливих можливостях саморозвитку, залежить інтерес старшокласників до нашого вишу.
          Викладачі кафедри культурології підтримують постійний зв'язок із школярами, проводять профорієнтаційні зустрічі, проте мають ще один спосіб привернути увагу до НУБіП – залучити школярів до участі у гуртках і студіях кафедри.
          Так, народний чоловічий вокальний ансамбль «Амеро» прийняв у свої ряди юну зміну – і на Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості хлопці отримали звання лауреатів.
 
 
          А ще керівник ансамблю – викладач кафедри культурології Сергій Дудко - має режисерську освіту. До Різдва ще начебто далеко, проте Сергій Віталійович вже потурбувався про те, щоб у програмі Різдвяних вітань взяли участь наші майбутні (сподіваємось!) студенти.
 
 
          Про кафедральний проєкт «Мистецтво лікує» ми в же писали на нашому сайті. Для ансамблю бального танцю «Чарівність» він приніс неабиякий результат – близько двадцяти дітей зацікавилися заняттями хореографією. «А чому б і ні, - каже керівник ансамблю доцент кафедри культурології Світлана Макода, - сьогодні вони стануть учасниками ансамблю, а завтра – студентами НУБіП України
 
 
 
 
          А от Евеліну Коробко привела у народну студію естрадного співу «ВойтВойс» під керівництвом доцента кафедри культурології Ірини Войтюк тітка – Меда Газієва, випускниця факультету тваринництва і водних біоресурсів, активна учасниця творчих колективів університету. Мати дівчинки – також наша випускниця, закінчила факультет захисту рослин, екології та біотехнологій . Воєнні події змусили дівчинку виїхати до Данії, але займатися творчістю вона не полишає і дистанційно, бо вірить у Перемогу.
 
 

          Ось таку творчу, глибоко духовну, патріотичну зміну ми готуємо для нашого університету і рідної України. Віримо – ми поборемо ворога і гучно заспіваємо нову пісню нашої Перемоги! 

Ірина Майданюк, завідувач кафедри культурології

    

 
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook