Відвідування святкування Всесвітнього Дня Заощаджень

1 листопада 2022, 13:52

   Протягом восьми днів жовтня із 24 по 31 Національний банк України проводив святкування Всесвітнього Дня Заощаджень. Студенти 1 курсу 1 групи разом із куратором Оксаною Пащенко були долучені онлайн також до цього свята.
   Представниками НБУ було проведено 10 вебінарів від експертів НБУ, Фонду гарантування та Музею грошей; майстер-клас з основ домогосподарства «Випікаємо з вигодою»; онлайн-зустріч з економістом, аналітиком, автором статей та інвестиційним банкіром Сергієм Фурсою «Фінансова грамотність як спосіб життя» та здійснена презентація навчальних матеріалів з теми День Заощаджень, тобто була насичена інформаційно, аналітично, цікава програма та інтерактивні заходи.





   Протягом восьми днів ми вчилися як необхідно складати бюджет, вести облік витрат та не потрапляти на гачок реклами товарів, дізналися, як заощаджувати і захищати кошти від інфляції, а також нас ознайомили із таємницями давніх скарбів і розповіли про витоки історії заощаджень.
   Святкування Всесвітнього Дня Заощаджень було цікавим, пізнавальним, а інформація, яка подавалася була доступною, зрозумілою та інформаційно насиченою. Дякуєм працівниками НБУ за проведення такого свята.

Пащенко О.В.,

доцент кафедри економічної теорії

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook