PhD: вітаємо в родині НУБіП України здобувачів аспірантури (за результатами 4-ої вступної кампанії поточного року)

5 листопада 2022 року
   Ось і завершилась 4-та у 2022 році вступна кампанія до аспірантури. Наразі, відповідно до рейтингових списків вступників та згідно наказу про зарахування до НУБіП України вступили 72 аспіранти: 32 громадяни України та 40 громадян Китайської Народної Республіки. Саме тому, дотримуючись традиції, за ініціативи ректорату та підтримки відділу аспірантури 03 листопада відбулась онлайн-зустріч ректорату зі щойно зарахованими аспірантами.

   Першочергово, до майбутніх науковців звернувся проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, академік Сергій Миколайович Кваша. Основним завданням профільного проректора стало ознайомлення аспірантів з потужним потенціалом та матеріально-технічною базою НУБіП України, також він відзначив 124-річну історію нашого славетного Університету.
   Сергій Миколайович зазначив, що саме завдяки клопіткій та наполегливій праці здобувачі третього освітньо-наукового рівня зможуть досягти поставленої цілі. Також він нагадав, що починаючи з 07 листопада всі аспіранти вже приступають до освітнього процесу відповідно затверджених навчальних планів освітньо-наукових програм підготовки, а громадяни Китайської Народної Республіки продовжуватимуть інтенсивне вивчення української мови.

   Щодо організаційних питань, до присутніх аспірантів звернувся завідувач відділу аспірантури Віталій Леонідович Вакуленко. В першу чергу було зосереджено увагу на ключових завданнях, котрі постають перед щойно зарахованими здобувачами третього освітньо-наукового рівня на наступні два місяці: затвердження тем дисертаційних досліджень на засіданнях кафедр та Вчених радах ННІ/факультетів, оформлення індивідуальних планів, а також написання заяв щодо вибіркових дисциплін.

   Також до зустрічі долучились директор навчально-наукового центру міжнародної діяльності Олександр Миколайович Лабенко та заступник Володимир Юрійович Афанасенко. Вони щиро побажали всім аспірантам успіхів у досягненні поставлених цілей та зорієнтували громадян КНР у готовності до постійної комунікації та інформаційно-консультаційній підтримці. Нагадали, що вже найближчим часом всім аспірантам КНР потрібно разом зі своїми науковими керівниками визначитись з темами своїх майбутніх наукових досліджень та обрати вибіркові дисципліни.

   Раді прийняти щойно зарахованих аспірантів до нашої дружньої аспірантської родини НУБіП України та сподіваємось, що вже зовсім скоро їх наполегливість дозволить отримати перші врожаї з наукової ниви у вигляді захищених дисертаційних досліджень.

Все буде Україна!

Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook