НАСТАВНИК 6 ГРУПИ 1 КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ РОМАН БОКОТЬКО (ОДНОЧАСНО ВИХОВАТЕЛЬ ГУРТОЖИТКУ) ВІДВІДАВ СТУДЕНТІВ В ГУРТОЖИТКУ №6

3 листопада 2022, 9:13
ФВМ НУБіП України

   Незважаючи на такий складний воєнний час, навчальний рік охоплює вектори, як освітнього, так і виховного процесів. Студенти, потребують постійної уваги з боку куратора групи у цей складний період.
   2 листопада 2022 року старший викладач, кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка та одночасно вихователь гуртожитку №6 відвідав кімнати в яких проживають студенти 6 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини.

   Одним з основних напрямків, який весь час залишається в полі зору кураторів та адміністрації гуртожитку – постійна активізація навчальної діяльності студентів. Це самоосвіта, навчальний процес та підготовка до заліків й екзаменів, а також проживання у гуртожитку, доброустрій, дотримання протиепідемічних заходів у кімнатах, місцях загального користування і головне це – особисте спілкування студент-куратор та куратор-студент. Адже студенти повинні жити в здоровому морально-психологічному кліматі, встановлювати нормальні стосунки в мікроколективах, які розміщуються в житлових кімнатах студентського гуртожитку. Не забуваймо й про те, що студенти мають вести здоровий спосіб життя. До цієї сфери відноситься і систематичне харчування, і дотримання санітарного стану кімнат, а також заняття спортом.

   На початку листопада (02.11.2022 р.) згідно з графіком, затвердженого адміністрацією ветеринарного факультету Роман Романович відвідав 6 гуртожиток НУБіП України. Був встановлений особистий контакт з мешканцями кімнат 232, 337, та 333 і 314 проведена бесіда на відповідні питання. Приділено увага активізації роботи студентів стосовно закриття заборгованості наукових дисциплін та виконання умов контракту, а також щодо заборгованості проживання в гуртожитку.

   Також куратор обговорив зі студентами питання щодо атестованих та не атестованих предметів у першому семестрі 2022 року: неорганічна хімія, фізика, історія ветеринарної медицини, анатомія, історія української державності, іноземна мова (німецька, французька, англійська, іспанська тощо) латинська мова, фізичне виховання та українська мова.

Зустрічі зі студентами відбулись в теплій та дружній атмосфері.

Наставник 6 групи 1 курсу,
вихователь гуртожитку №6
Роман Бокотько;
Студентка групи: Марчишина Ірина
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook